Eladás Két hálószobás lakás, Budapest, Budapest, Magyarorszag, Naphegy

Eladás - Cod. 34498

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 117 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 2

A Naphegy kívánatos házrészében található társasház gyönyörű kilátást nyújt a városra, a királyi kastélyra és a Tabán parkra, Budapest szívében.

Élvezze a modern metropolisz ütemét, és merüljön el a nagyvárosi életben, és még mindig nyugodt, nyugodt otthonra térjen vissza utazás nélkül. A társasház közel van a belvárosi munkahelyekhez, színházakhoz, szórakoztató helyszínekhez, látnivalókhoz, jó iskolákhoz és a legjobb egyetemekhez. Mindazonáltal az 1. kerület nyugodt szomszédságában van, a Sun Hill oldalán, kilátással a városra. A helyszín mindent megtalál, amire szüksége van a városi élethez, sétatávolságra, az épület csendes kis utcák között helyezkedik el, alig forgalom nélkül. Örömmel élvezheti az 5. kerületben található szép városi előnyöket, zöld környezetben és parkos környezetben, a budai Sun Hill tetején,

A társasház csodálatos panorámás kilátást kínál - egy kilátás, amely mindig korlátozás nélkül marad. A Tabán Parkra néző, széles látnivalót kínál, teljes kilátást nyújtva a királyi kastélyra és a nagy kilátás nyílik a városra. A ház a domb szélén van, és a ház előtt nincsenek épületek, amelyek akadályozhatják a kilátást.

A szomszédság kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A Duna hídjai könnyen megközelíthetőek, valamint az üzletek, kávézók és kulturális intézmények. Ha itt élsz, akkor majdnem elfelejted, hogy a belváros és Pest csak öt percre van autóval; egyszerű elérni a Lánchídot vagy az Erzsébet hídot. A fő közlekedési csomópontok, valamint az M1 és az M7 autópályák is csak egy gyors autóútra vannak. Közeli tömegközlekedés. Fontos belvárosi úticélok könnyen megközelíthetőek, mivel két buszmegálló van mindössze néhány percre. A ház előtt rengeteg parkoló található a nap folyamán, ahol a helyi lakosok ingyen parkolhatnak.

A világos és napfényes társasházban sok nagy ablak és egy magas mennyezet (3 m) található. Az ingatlan ablakai minden irányba néznek, így napközben egész nap folyamatos napfény van a ház körül. A déli és a nyugati ablakok, valamint az erkély egy fakeretes kertre néz. Modern kialakítás, széles nyitott terek, széles átjáró, felújított készülékek és kábelezés, német készítésű kombinált kazán rézcsövekkel. Saját vízmérő. A lakás a második emelet teljes szintjét foglalja el. Csak egy szomszéd osztozik a padlón. Az apartmanban három nagy világos szoba, egy 15 négyzetméteres napfényes konyha, két fürdőszoba, gardróbszoba és egy tágas előszoba összesen 120 négyzetméter. Havi közművek: Közös díj, beleértve a vizet 50EUR, földgáz 80EUR, villamosenergia 30EUR, TV és internet 40EUR.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB