Eladás Egy hálószobás lakás, Budapest, Budapest, Magyarorszag, -

Eladás - Cod. 43357

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 78 m²
  • Szobák száma: 2,5
  • Emelet: 0

Eladó szeretett otthonom, ahova születtem és ahol felnőttem, egy magasföldszinti, 78 m2-es, 2,5 szobás lakás Magyarországon,
Budapesten, a IX. kerületben, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel szemben, és a Semmelweis Orvosi Egyetemhez közel!
Ha szereted az otthonos, színes, boho stílust egy kis retróval megspékelve, ha szeretnéd magad egy mediterrán olasz kisvárosban érezni, akkor ezt a lakást Neked találták ki!

Örülnék, ha boldogan élne itt, akihez kerül, és sok örömet, boldogságot hozna a szépen kidekorált, színes, melegséggel teli hangulat! Itt a meleg, barátságos, zen hangulatú lakásban nyugodtan tudsz pihenni egy-egy fárasztó nap után!

Mindig is imádtam, hogy nagyon közel a metrómegálló - főleg, ha késve indultam a munkába :-) -, így a belváros 10 perc alatt elérhető, és a 24-es és 23-as villamos is, melyekkel 10 perc a Keleti-pályaudvar, illetve a másik végállomás a Rákóczi-hídnál az OBI, a Soroksári úti Tesco, és a H6-os és H7-es HÉV!

A lakás majdnem teljesen bútorozottan eladó, ahogy a képeken látható!

A magas belmagasságú régi polgári lakás érdekessége, hogy két bejárati ajtóval rendelkezik: az egyik a konyhába nyílik a belső udvarról, a másik a lépcsőházból az előszobába.
A 23,8 m2-es nappaliból nyílik egy 19 m2-es hálószoba, amelynek másik ajtaja az étkezőbe (11 m2-es félszoba) nyílik, így becsukhatod az ajtót a nappali és a hálószoba között, így is van külön bejárata mindkét szobának. Az étkezőből nyílik a konyha, külön van WC és külön fürdőszoba zuhanyzóval, 120 literes villanybojlerrel felszerelve, amit 2017-ben újonnan vettem.

A lakóház 1912-ben épült, védett homlokzatú épület. A belső udvarok, tetők és homlokzat is felújításra és helyreállításra kerültek az utóbbi 10 évben a felújítási alapból + pályázati finanszírozás keretében. A házban videokamerák találhatók, melyek felvételeit rögzítik, a gondnokunk bármikor hozzáfér a felvételekhez és élőben is tudja követni azt. Szelektív hulladék-gyűjtésre alkalmas kukák is vannak a ház kertes udvarán.

A lakás 20 éve teljeskörűen fel lett újítva: a régi villanyvezetékek áthúzva, a két szobában a parketta újracsiszolva és lakkozva, a közös helyiségekbe kőpadló került, a fürdőszobába csempézett épített zuhanytálca került, mely vízzáró szigetelést kapott és a régi kád helyére került, így annak teljes méretével megegyezik, vagyis kényelmesen el lehet férni zuhanyzás közben. A fürdőszoba és a hálószoba is frissen van festve, a többi helyiség 2016-ban lett tapétázva, kifestve. Az eredeti stukkók megmaradtak, így igazi polgári jelleget kölcsönöznek a két szobában.

A lakás két kéménnyel rendelkezik a tetőre, mindkettő az előírásoknak megfelelően kibélelve. Az egyikbe cserépkályha van bekötve HÉRA 3 gázgyújtóval (nappaliban), a másikba gázkonvektor (hálószobában). Az étkezőben parapetes konvektor üzemel, mindegyik évente gázszerelő által kitisztítva, ellenőrizve. CO2 mérő is található a lakásban.

Az előszobából nyílik egy gipszkarton fallal leválasztott 3,5 m2-es spájz, mely falra szerelt polcaival kiváló tárolóhelyiség.
A lakás egyedi vízmérőkkel, gázórával és nappali/éjszakai áramú villanyórával felszerelt. Mindkét szobához redőnyök lettek felszerelve, a nappaliban elektromos redőny működik, mely időzítős távirányítóval működtethető.
A konyhában gáztűzhely és mini villanybojler található. Már 10 éve víztisztító berendezéssel tisztítom a konyhai csapvizet, így tényleg tiszta és nagyon finom ízű vizem van, nem kell költeni palackos ásványvízre. A fordított ozmózisnyomású víztisztító berendezést egy éve cseréltem le egy újra, így még 9 évig garanciális a készülék az évenkénti rendszeres vízszűrő-betét cserével! Az aktuális éves csere most megtörtént januárban, a készüléket itt hagyom, hogy élvezd Te is az egészséges, friss vizet! :-) Majd meglátod, milyen különbség van az ízében!

A közelben 4 kórház, orvosi ügyelet, kerületi orvosi rendelő, gyógyszertár, épületgépészeti szaküzlet, festékbolt, villanyszerelési szaküzlet, élelmiszerboltok 1-15 percen belül gyalog elérhetők (Coop, Penny, Aldi, Lidl), ruhaüzlet, varroda, órás, többfajta étterem, gyorséttermek, művelődési ház, piac, benzinkút, csomagpontok, vegyiáru üzlet, bevásárlóközpont (15 perc gyalog Corvin-negyed, Lurdy-ház), Praktiker, parkolóhelyek találhatók! Kerületi lakosoknak a parkolás 2000,- Ft/év díj ellenében igényelhető az Önkormányzatnál, lakásonként 2 hely!

A közös költség 16.885,- Ft/hó, a gáz 13.971,- Ft/hó (így 22 C fok van a szobákban, mert szeretem, ha meleg van a lakásban), villany 7807,- Ft/hó, víz-csatornadíj 11.141,- Ft/2 hó.

Szeretettel látlak, ha ilyen jól megközelíthető és boho hangulatú otthonra vágysz, amiben megvan a régi korok emléke és a modern, fiatalos báj is! Legyen benne örömöd Neked is! :-)

Kérem, hogy ingatlan ügynökök NE keressenek! Csak magán emberek hívását fogadom! A megértést köszönöm!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB