Eladás Ház, Budapest, Budapest, Magyarorszag, Istenhegyi street

Eladás - Cod. 34215

  • Tipus: Ház
  • Terület: 473 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 0

Elképzelte már, hogy egész Buda a lábai előtt hever? Eljátszott már a gondolattal, hogy olyan házba költözik, ahova szinte „nyaralni” jár haza? Jó lenne egy frissítő úszás, majd regeneráló szaunázás után egy csodálatos teraszon inni a reggeli narancslét?

Akkor jó hírem van, mert ebben a gyönyörű házban nem csak ez a három, hanem ezer másik kívánsága is teljesülhet!

Ha ezt a hirdetést olvassa, akkor bizonyára nem kell különösképpen bemutatnom a XII. kerületet és a nagyszerű Istenhegyi utat.

Ez a ház garantáltan álmai otthona, hiszen a tökéletes helyválasztás mellett, amit erre az 1631 négyzetméteres telekre felépítettek az maga a földi paradicsom.

Hogy miért?

Ebben a háromszintes házban sok minden megtalálható a pincétől a padlásig.

Amikor hazaérkezik, nem kell kiszállni az autóból, mert a kapu és a garázs is távirányítós, ráadásul amikor esik a hó vagy jeges az út Önnek akkor is tiszta út vezet a garázsig, hiszen az automata útfűtés a legkeményebb télben is leolvasztja a jeget és a havat.

Ennél a háznál nem csak a kényelem, hanem a biztonság is kiemelt szempont, éppen ezért az egész házat kamerás térfigyelő rendszer védi, melynek képét Ön folyamatosan ellenőrizheti egy internetkapcsolattal rendelkező telefonon, számítógépen vagy akár tableten is.

Az egész ház klimatizált, akár helyiségenként is be tudja állítani, hogy hány fok legyen, nem gond, ha valaki a családban a hűvösebbet szereti, más pedig a melegebbet, mert itt mindenki igénye kielégítést nyer egyszerre.

A terasz nagy előnye még, hogy ha nappal ülünk ki csodálni a látványt és erősen süt a nap, akkor fel sem kell állnunk a székünkből, mert a napellenző automatikus. Ez azt jelenti, ha kisüt a nap, automatikusan kinyílik, ha elmegy a nap, vagy erősebb szél fúj akkor becsukódik.

Ha mindezt megunta és valami mást csinálna, akkor is marad még jó pár lehetősége, hiszen jól fogja érezni magát akár a medencét, a szaunákat vagy akár a kerti grill teraszt választja.

Az alaprajzon jól látható, hogy melyik emeleten mi hol található, a képek pedig többet mondanak ezer szónál!

Ha úgy érzi, hogy ez az Ön álmai otthona, akkor hívjon!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB