Eladás Egy hálószobás lakás, Budapest, Budapest, Magyarorszag, Klapka Utca

Eladás - Cod. 35528

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 15 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 2
  • Épület állapota: New building

Nagy kiterjedésű terület az elmúlt években. Minden szükséges infrastruktúrával a mindennapok számára!


Az Atempo Rezidencia intelligens megoldásai minden korosztály számára kényelmesebbé teszik a mindennapi életet. A testreszabható csomagok közé tartozik a klasszikus intelligens otthoni funkció távirányítóval és intelligens socketrel, többféle bővítési lehetőséggel, például riasztórendszerrel, távvezérlővel, zárral és világításvezérléssel, valamint elektromos autós töltővel.

A jól megtervezett tervezés és a közösségi szolgáltatások, amelyeket a jövőbeli lakosok szükségleteinek elemzése támogat, lehetővé teszik a társasház hatékonyabb és környezetkímélőbb működését. A magán rekreációs park és a szomszédos utcai edzőterem (a szabadtéri sportok kedvelőinek célzása) mind a lakóközösség szabadidős tevékenységét szolgálják.
A Váci út üzleti negyedének sikere folytatódik - a nagyszámú irodaépületben jelenleg zöld technológiát alkalmaznak. A szomszédság folyamatos fejlesztése hosszú távon garantálja az új otthon növekvő értékét. Ezenkívül a többnemzetiségű vállalatok által bérelt több ezer munkavállaló válhat az ingatlan potenciális bérlői közé.

Az Atempo Rezidenciát az OTP Bank finanszírozza. Az apartman árak folyamatosan emelkednek. Ma a hosszú távú bérleti lakások az egyik legstabilabb befektetési formát jelentik a magánbefektetők számára. Elsődleges helyszíne, az üzleti negyed közvetlen szomszédsága, a SMART funkciók és a közösségi funkciók mindenkinek elérhetővé teszik az Atempo Rezidenciát, amely kiemelkedő városi otthont kínál, amely széles körben elnyerte az egykori befejezést. A danubioHomes kizárólagosan bemutatja ezt a projektet minden ügyfele számára, biztosítva számukra az összes szükséges támogatást spanyolul, valamint angolul és németül. Emellett a danubioHome vezetése (2006 óta tapasztalattal) teljes körű menedzsment szolgáltatást nyújt Önnek, így nem kell aggódnia semmi mástól, csak osztalékot kapnia.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Tamas Csaki
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB