Eladás Egy hálószobás lakás, Budapest, Budapest, Magyarorszag, Lángliliom

Eladás - Cod. 25610

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 61 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 3

Eladó az Óbuda Lakókert zöldövezetben egy 15 lakásos csendes lépcsőházában, Hármashatár-hegyre panorámás, belső két szintes igényesen karbantartott lakás.
Az alsó szinten 2 erkély, amerikai konyha, lépcső alatti tároló helyiség, étkező és nappali, hálószoba, fürdőszoba (WC-vel), valamint egy WC található. A gázcirkó és a mosógép számára külön beépített rész lett kialakítva. Az emeleten a közel 5m2-es szobából egy 13,5 m2-es intim adottságú hideg-meleg vizes zuhannyal felszerelt napozóterasz nyílik. A lakás fekvése dél-nyugati emiatt az év nagy részében egész nap élvezhető a napsütés a teraszon és a lakás fűtés költsége is alacsony.
A lakás árában benne foglaltatnak a beépített bútorok (a hálószobában a teljes falat eltakaró nagyméretű gardrób szekrény, TEKA konyhabútor beépített főzőlappal, sütővel, páraelszívóval és mosogatógéppel, az emeleti szobában pedig a tolóajtós beépített szekrény világítással).
Az ingatlanhoz tartozik az épület alatt található garázsszinten egy 12,69 m2 alapterületű gépkocsitároló és egy 4,76 m2 alapterületű tároló (polcokkal, tároló szekrénnyel, asztallal), mely a lakóingatlannal együtt értékesítendő.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB