Eladás Villa, Fülöpháza, Bács-Kiskun, Magyarorszag, Fő út

Eladás - Cod. 29023

  • Tipus: Villa
  • Terület: 560 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 1

Az eladásra kínált családi villa Kecskeméttől 17 km re aszfalt út mellett található.

A festői környezet rendkívüli élményt nyújt a lakóknak. A villa patinás és nagyméretű tereivel minden igényt kielégít. Az épületet körülöleli a parkosított 10195 nm-es kert, melyet automata öntözőrendszer tart zölden.

Az utcafronti kerítés és maga az épület is a mészkővel burkolt,-kerítésen, a teraszon kovácsolt vas elemekkel ( nem csak olyan, tömör anyagból készült. )

A birtokot kívül három oldalról sűrű erdő határolja. A kerti utak az épülethez és a környezethez illő térburkolattal , és zúzott mészkő burkolattal készültek.

Ahogy megérkezünk az ingatlanhoz és meglátjuk a kúriát az magáért beszél.

A főbejáraton belépve jobbra, konyha, mosdó, gardrob, vendég wc, fürdő, kazánház, háztartási helyiség valamint garázs található. Balra a két földszinti fürdőből a nagyobb ókori görög hangulatot áraszt . A természetes fényt világító ablakok biztosítják, ezzel szemben a szülői háló, ahol faltól falig beépített szekrény találunk.

A bejárattal szemben: az 58 nm-es nappali melyből körben kilátunk a gyönyörű kertre, és fénypontja egy nagyméretű kör alakú kandalló, részben egybe olvad a 21 nm es étkezővel.

A nappaliban élvezhetjük télen a kandalló melegét, nyáron pedig a hatalmas terasz nyújtotta kényelmet, nem utolsó sorban a közvetlen kert és kapcsolatot.

Ólomüveg betétes, egyedi gyártású ajtón jutunk vissza az előtérbe, és homloklapos lépcsőn fel az emeletre.

Az emeletre feljutva a hatalmas hallban találjuk magunkat melynek patináját az oszlopos belső tér adja melyeket faburkolattal láttak el.

A hallból hat nagyméretű szoba valamint fürdőszoba, lett kialakítva, továbbá egy gardróbhelyiség is itt található. A két középső szobából a hátsó kert felé kilépve egy 10 m2-es teraszra jutunk, melyről pazar kilátás nyílik a már említett díszkertre, valamint a telket övező erdőre.

A hallból nyílik a 38 nm es első terasz ahonnan a grófi kastélyokra emlékeztető kertben, és a szökőkútban gyönyörködhetünk.

Az épület bal szárnyában egy külön bejáratú lezárható részt találunk alkalmas s irodának, tárgyalónak.

A kényelmet és biztonságot biztosítja :a hat autónak elegendő garázs, a riasztó és kaputelefon rendszer,valamint helyben és a közelben biztosított szolgáltatások: állandó, nem bentlakó személyzet (takarítás, kertápolás, karbantartók);biztonsági szolgálat állandó távfelügyelettel.

Az egész épületet az igényes anyagok és a hatalmas belső tér jellemzi.

Legyen Ön is azon kevesek egyike akik villát birtokolnak Kecskemét közelében!

Kecskeméttől 17 km re aszfalt út mellett eladó 440 nm es luxus kúria, festői környezetben11738 nm es telken.. A részletek miatt kérem keressen.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB