Eladás Ház, Csátalja, Bács-Kiskun, Magyarorszag, Dóza György út 31

Eladás - Cod. 42390

  • Tipus: Ház
  • Terület: 112 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

Csátalján 1980-as években épült 112 m2-es 4 szobás tégla családi ház 3742 m2-es telekkel 80 m2 alapterületű vegyes falazattal, régi melléképületekkel, gazdasági épületekkel vásárolható meg.

Az utca felőli főépületben 4 szoba (20, 19, 14,7 és 13,7 m2), előszoba, közlekedő, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba és külön wc található. A fűtést korábban vegyes kazán biztosította panelradiátorok formájában (a kazán üzemképtelen volt, a panelradiátorok részben bontottak).

A főépület mögötti kb.80 m2-es épület egykor családi házként szolgált, lakható volt, konyhával, fürdőszobával rendelkezik. A családi ház és a hozzá tartozó melléképületek statikai állapota megfelelő, de javasolt a szerkezettechnika (csővezetékek, fűtés) és szaképítés (nyílászárók, burkolatok, festés, üvegezés) korszerűsítése, felújítása. A tárgy bútorozatlanul, a képeken látható állapotban kerül átadásra. A 3742 m2-es telek ideális háztáji, állattartásra és növénytermesztésre.

A szükséges gépészeti és esztétikai felújítások/korszerűsítések után a komplexum kiváló, tágas, akár önellátó otthonává válhat következő tulajdonosának. Az ingatlan követelés- és tehermentesen azonnal birtokba vehető. Külön díj ellenében szakemberek egyeztetésével segítjük az ingatlan felújítását.

A 18. század folyamán a királyi kamara több hullámban betelepítette Csátalja (németül Tschatali) települést katolikus németekkel, így azóta számos magát németnek valló család él a mai napig a településen. Csátalja települése egyre népszerűbb a német ajkúak körében, számos német és holland család választotta az utóbbi időben a békés vidéki életet kínáló Bács-Kiskun megyei települést. Mindössze 15 percnyi autóútra van Baja városa, ahol minden vásárlási lehetőség (Tesco, Lidl, Aldi, Spar, Penny stb.) elérhető, valamint a Family Center bevásárlóközpont és a McDonald's gyorsétterem. A település egyre népszerűbb a német ajkúak körében, sok német és holland család választotta az utóbbi időben a békés vidéki életet kínáló Bács-Kiskun kerületi települést.

Ha németül szeretne velünk kapcsolatba lépni, szívesen fogadjuk levelét e-mailben. Ingyenes hiteltanácsadást és olcsó hitelkalkulációt kínálunk családi ház vásárlásához. Megtalálsz minket a közösségi oldalon is

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB