Eladás Villa, Budaörs, Pest, Magyarorszag, Csendes környék

Eladás - Cod. 24875

  • Tipus: Villa
  • Terület: 526 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 3

BUDAÖRS óvárosában eladó egy XIX. századi villaépület, amely teljes felújítása után is megőrizte korhű stílusát.
Budaörs az ország fővárosával határos kisváros, amelyből a főváros 15 – 20 perc alatt kényelmesen elérhető.
Budaörs nyugodt, de egyben izgalmas és érdekes kisváros. A városban több általános és középiskola, uszoda, színház, múzeum, egészségügyi központ, gyógyszertár, szinte mindenfajta üzlet és két bevásárló központ is található. A városon belül ingyenes a tömegközlekedés és nincs parkolási díj.
A várostól huszonöt percre van a Velencei tó, egy óra a Balaton és 20 perc alatt elérhetők Budapest és Érd gyógyfürdői.
Az eladó ingatlan a város központjának közelében, de nyugodt, kertvárosias környezetben található. A telek területe 526 m2. A szépen parkosított kertben a dísznövényeken kívül füge-, dió-, alma-, birsalma- és sárgabarackfa, ribizli, szőlő, egres és málna is található. A ház teraszán lehetőség nyílik a pihenésre. A kertben kis szerszámos faház, két emelt magasságú gépkocsi elhelyezésére alkalmas garázs, és egy külön autóbeálló is megépítésre került.
Az épület három szintes. Az alsó szinten egy 1882-ben épített boltíves borospince kúttal, és egy kapcsolódó présház helyiség található, amely közvetlen utcai bejárattal is rendelkezik. Ugyanezen szinten van még egy előszoba, egy szoba (amely jelenleg a mosoda), zuhanyozó, WC és kazánház. A középső, fő szinten tágas, világos veranda, nappali, egy hálószoba, a konyha, a kamra, valamint egy fürdőszoba + WC helyiség található. Az emeletre tölgyfa lépcső vezet. Itt további 3 és fél szoba, valamint 2 fürdőszoba + WC helyezkedik el. A padlás nagy méretéből fakadóan kiváló rakodótérként szolgál.
Az épület a múlt század első felének polgári stílusát őrzi. A kovácsoltvas kertkapu, a budaörsi szőlőművelés hagyományait idéző pince-présház, a központosított térelrendezés, az ólomüveg betétes ajtók családias hangulatot árasztanak. Az ingatlan a modern kor követelményeinek is megfelel és Budaörsön is egyedinek tekinthető.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB