Eladás Ház, Pilisszentlászló, Pest, Magyarorszag, Béke utca 44b.

Eladás - Cod. 43384

  • Tipus: Ház
  • Terület: 114 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

Magyarország északi részén, gyönyörű helyen, a Dunakanyar jobb partján, a Pilis-hegység szívében található Pilisszentlászló (a fővárostól, Budapesttől 18 km-re). Kicsi és nyugodt település, csendes falu 2 óvodával (állami és Waldorf) és Waldorf általános iskolával. A faluban különféle szolgáltatások találhatók: gyógyszertár, orvosi rendelő, állatorvos, kis élelmiszerbolt, dohánybolt, cukrászda, kávézó, posta, étterem. Pilisszentlászló Szentendre vonzáskörzetében található, így a nagyobb egészségügyi létesítmények is könnyen megközelíthetők. Szentendre óvárosa gyönyörű épületeivel, a szigettel és a Dunával olyan városi szórakozást tesz lehetővé, mint éttermek, séták, mozi, vízi sportok, strand, pékségek, cukrászdák, a Skanzen skanzen és egy kis állatkert. . Szentendre külvárosában található egy bevásárlóközpont, ahol olyan sportolási lehetőségeket kínálnak, mint a squash és a tenisz. A Lupa-tó és a Duna strandokkal teljes kikapcsolódást nyújt nyáron. Budapest és nevezetességei (Parlament, Margitsziget, városnézés), valamint az esti szórakozási lehetőségek (filmek, színházak, éttermek) könnyen megközelíthetőek. A közelben két termálfürdő is található, néhány kilométerre Visegrádon (Vár, sok étterem) és Leányfaluban.

A Balatontól 100 km-re (63 mérföldre) egy 600 km2-es (232 mi2) területű tó, mely ideális fürdőzésre, szabadidős tevékenységre, pihenésre.

Szentendrén és a környéken a helyi buszok szinte mindent elérhetővé tesznek, és kerékpárral is megoldható, de az autóval való közlekedés is kényelmes. Szentendréről elővárosi vasút (HÉV) közlekedik Budapest belvárosába.

A kanyargó Duna által körülölelt varázslatos sziget határt szab a Pilis és a Börzsöny között, ahol vízitúrák és vízi sportok, például evezés (evezős csónak, kajak, kenu, sup) várnak. A Pilis-hegységben, esetleg a Duna túloldalán a Börzsönyben van lehetőség túrázásra, lovaglásra, kilátózásra, de akár vadászatra is. Sétálni, csónakázni, valamint motorcsónakot és jet-skit bérelni is lehetséges. Az itt található egyedülálló élővilág gyakran rabul ejti az idelátogatókat.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB