Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Budapest, Pest, Magyarorszag, 8. kerület Baross utca 86.

Eladás - Cod. 39580

  • Tipus: Több mint 5 hálószobás lakás
  • Terület: 157 m²
  • Szobák száma: 6.
  • Emelet: 4.

***BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREK, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁS!***

A VIII. kerület központi részén, a Baross utcában, közel a Horváth Mihály térhez, a múlt század elején épült, szépen karbantartott LIFTES bérház negyedik emeletén, rendkívül VILÁGOS, csendes, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, két tágas szobával, fürdőszobával rendelkező, használati megosztással szétválasztott 40 nm-es apartman.

A KÖRNYÉKRŐL
A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára! Az Corvin negyed közelsége a bevásárlást könnyíti meg, illetve az egyéb intéznivalókra is megoldást nyújt! Számos sportolási és szabadidős tevékenységre egyarát alkalmas a környék.
Parkolás az utcán lehetséges, a ház előtti részen többnyire mindig van hely.
A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló: A 4-es 6-os villamos vonalán található Harminckettesek tere egy megállóra található. A ház előtt számos busz (9-es buszcsalád) illetve troli (72 és 83) megállója is fellelhető, amellyel a város minden pontja könnyedén megközelíthető.

A LAKÁSOKRÓL
A lakás rendkívül jó adottságokkal rendelkezik: jelenlegi elrendezésével kényelmes otthont biztosít egy 3 tagú család részére. A tágas 40 nm-es, két szobás apartman magába foglalja az étkező konyhás nappalit valamint egy tágas hálószobát. A kényelmes élettér a jól átgondolt tervezésnek köszönhető. Az új műanyag nyílászárókon és a magasemeleti elhelyezkedésnek köszönhetően árad be a fény.

A lakás teljesen megújult: vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű, BEKO, HANSA, GORENJE konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosógép) áll az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljeskörűen megújult fürdőszoba, teljesen új fűtésrendszer (elektromos illetve split klímás rendszer), minőségi laminált padló, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók, illetve a belső nyílászárók is újak. Ezenfelül a lakás klimatizált.

A lakás egy letisztult és tágas előtérből nyílik, amely közös használatú területnek számít. Az 4-es lakásba lépve (lásd képek és alaprajz) egy légtérben lett kialakítva a konyha, étkező és nappali funkció. Ebből a térből nyílik a tágas hálószoba, valamint a zuhanyzós fürdőszoba is. A lakás összesen 40 nm-t ölel magába.

Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakó az ÁLMAIBAN SZEREPLŐ OTTHONÁRA leljen vagy a BEFEKTETÉSÉnek tökéletes ingatlanját megtalálja!

A TÁRSASHÁZRÓL
A lakás egy tiszta, rendkívül nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott múlt század eleji LIFTES bérház NEGYEDIK szintjén található. A homlokzat kívül-belül szépen karbantartott, a lépcsőház kulturált, a belső udvar növényekkel tarkított.

Kedvezőek a FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK: a közös költség: 7.000- Ft/hó. A víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak.

Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát!

Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek (Óbudai Egyetem, ELTE stb) közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik!

A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, a lehető legjobb ajánlat a piacon!

KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNNYAL: 38,99 millió forint.

A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható!

Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB