Eladás Sorház, Kehidakustány, Zala, Magyarorszag, 8784 Kehidakustány Kőris u 9

Eladás - Cod. 43244

  • Tipus: Sorház
  • Terület: 54 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 0

Eladó Magyar országon, Zala vármegyében, Kehidakustány településen, 3 lakásos sorházban egy 2002-ben épült tégla lakás, saját tenisz pályával. A tenisz pálya tulajdonjoga ehhez a lakáshoz tartozik. 2022 évben teljes felújítást és modernizálást végeztünk.
Az ingatlan minimális gondozást igényel! A külső részeken a zöld terület gondozását jelenleg a településen élő vállalkozóval végezzük, alkalmanként 10 Euróért, nyári időszakban havonta 2szer.
2 szoba, nappali amerikai konyhával, étkezővel, fürdőszoba wc-vel, előszoba, kazánház, fedett terasz, térkővel borított kocsibeálló 2 autó részére, műfüves kert, Gabion kőkerítés, saját teniszpálya a lakással szemben, az úttest másik oldalán. Víz, villany, gáz, csatorna közművel ellátott az ingatlan.
Fűtés kondenzációs kombi gázkazánnal, amelyet wifin keresztül távolról okos termosztáttal vezérelhetünk. A lakás padlófűtéses, rendkívül kellemes és gazdaságos a fűtés üzemeltetése a jó hőszigetelés miatt.
Az ívóvíz hálózatot vízlágyító berendezéssel láttunk el. A kazán és a vízlágyító a kazánházban található, itt van lehetőség mosógép bekötésre, elhelyezésre. A kazánház bejárata a folyosón taalálható.
Invetreres légkondicionáló a nappaliban. Az egész lakást kiválóan kiszolgálja, hűtésre és fűtésre is használható.
A lakást teljes berendezéssel kínáljuk eladásra. Új Ikea gyártású bútorokkal berendezett szobák, előszoba, nappali, étkező. Egyedi modern konyhabútor és fürdőszoba bútor. Samsung led Tv.
Konyha teljesen gépesített. Mosogatógép, Hűtő, Sütő, Főzőlap, Mikró.
Teraszon Rattan bútorok.
Padló burkolás belül gyönyörű nagyméretű Spanyol fényes járólappal. A terasz a belső burkolattal megegyező járólappal, de matt kivitelben készült.
Fürdőszobában egy oldalon üvegfalas, tágas zuhanykabin, Kludi Cockpit Discovery Termosztátos Dual zuhanyzó csapteleppel, amely a beállított hőfokon biztosítja a fürdővizet, esőztető és kézizuhany lehetőséggel. Fürdőszoba tükör ledvilágítással és páramentesítővel is ellátott. Fürdőszobában törölköző szárító radiátor. A wc rejtett víztartályos.
Lakás világítás Bluetot segítségével vezérelhető ledes lámpákkal. A hálószobai ledes éjjeli lámpák vezeték nélküli telefontöltésre is alkalmasak.
A nyílászárók üvegezése 3 rétegű. Kívülről alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval rendelkeznek.
Hőszigetelés. A padlástér 20cm vastag kőzetgyapot szigeteléssel rendelkezik. A lakás belső részén a padlófűtés alatt 10cm vastag a hőszigetelés. A lakás a külső részen 15cm vastag grafitos szigeteléssel szigetelt.
Kültéri napelemes biztonsági kamera, okos telefonról távolról nézhető.
A tetőn Barmac cserép, a terasztetőn Lindab cserepes lemez.
Teraszra a nappaliból is ki lehet menni, ahonnét a szemben lévő saját teniszpályára és az erdőre van kilátás.
Az ingatlan csendes környezetben az erdőtől 200m-re helyezkedik el.
Kehidakustány lakossága 1 185 fő.
Lakástól Gyógy-és Termál fürdő (800m), elektromos autó töltési lehetőséggel, Zala Springs Golf pálya (1km), Penny Szupermarket 13km, Spar Szupermarket 14km
Elhelyezkedése a Balatontól (Keszthely) 21km, Balaton Siófok 103km, Hévíz (Hévízi Tófürdő) 14km, Sármellék (repülőtér) 19km, Budapest 204km, M7 autópálya 30km, Zalakaros (Termál fürdő) 33km, Zalaegerszeg 31km.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB