Eladás Ház, Zalacsány, Zala, Magyarorszag, Füzesi 9

Eladás - Cod. 40319

  • Tipus: Ház
  • Terület: 252 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 2

Kiváló üzleti lehetőség Kehidakustyánban ! Kehidakustyán legjobb helyén, a négy csillagos Kehida Termál Hotel és Gyögyfürdőhöz közel egy 2X126 m2 alapterületű, és két egyéges családi ház eladó. 2019 novemberig üzemelt az egyik ház mint vendégház, A szállás.hu-tól Kiváló és ragyogó minősitést kapott . A 10 szobás családi ház a tulajdonos kiváló izlését tükrözi, az igényes berendezéssel. kialakitva.
A tulajdonos egészségi állapota miatt nem tudja tovább üzemeltetni az ingatlant.. A terület 2018 óta gyógyászati övezetté lett nyilvánitva.
Magyarországon egyedülálló hires Zalasprings Golf Resort oldalsó bejárata150 m re, a föbejárat 2 km re található. A Termálfürdőtől néhány üres telek választja el az ingatlant, mivel a terület új parcellázású. A kertből rálátás van a csúszdákra, az erkélyről meg teljes panoráma tárul elénk.
A környéken új építésű lakások, apartmanok, vendéglátósegységek, és még egy csodálatos német kiskastély is található, amelyre rálátás van az ingatlanból, amit a német tuljdonosa saját maga épittetett,

Az ingatlan 945 m2 es gondozott parkositott telken helyezkedik el, ahol egy körbejárható két oldalról billenős kapuval ellátott
garázs található. A kertben több autó számára van parkolási lehetőség. A kertben található egy fából készült szerszám tároló, két hinta és két kőből készült grillező és bográcsozó, kis kerti tó feltörő vizzel.
Az ingatlan alpesi gerendaház szerkezetü, körbe külső hőszigeteléssel, Dryvit vakolattal, Terran tetőcseréppel .
Elosztása szerint:
az alsó szint, ahol fedett terasz, amerikai konyhás nappali , étkező, a közlekedőből nyilo egy zuhanyzós bidés fürdő, külön vendég wc, és egy hálószoba, és a lépcsőfeljáró található. A földszinten a nappali konyha étkező,burkolat, szürke márvány hatásu laminált parketta, a fürdöbe fehér márvány hatásu , a halóba bézs szinü laminált parketta lett lerakva.
Tetőtérbe a lépcsőfeljárón felérve: 3 szoba, melyből 2 előtt erkély van, zuhanyzós fürdő wc-vel található. A hálószobák hajópadlóval lettek burkolva, a fürdoszobák fehér laminált parkettásak.
A családi ház fűtése gázcirkó ,a radiátorok melegét két külön kazánházban található, egy-egy combi ARISTON gázkazán szolgáltatja, a melegvizet vilanybojler biztositja, éjszaki árammal, külön mindegyik fürdöben . A kazánból is megoldható a melegviz szolgáltatás. A két épület egység külön mérőórákkal van felszerelve.
A Nyílászárók: fa ablakok, melyek hő és hangszigeteltek, redőnyözöttek.
A ház 2006-ban épült és 2014 ben lett véglegesen befejezve. A házat az elöző tulajdonos mint épitési vállalkozó a saját gyermekei részére épittette, nagy gondossaggal kivitelezve.
Az ingatlan nagyon előnyös helyen van távolság szempontjából is.
Zalaegerszegtől 30 km-re, Hévíztől 13 km-re, Keszthelytől 23 km-re a Sármelléki repülőtér 20 km-re található,

Az ingóság szükség szerint külön megvásárolható. Az ingatlan alkalmas vállalkozás számára, vendéglátás, kereskedelmi célra, de nagyon ideális családi otthonnak, két család számára is. Az ár nagyon kedvező, a ház gyakorlatilag egy áráért két házat kap,
A ház per és tehermentes.


Ha felkeltettem az érdeklödését, kérem hivjon és tekintsuk meg együtt, akár hétvégén is,s sezt a kivételes adottságu ingatlant, amely kedvező befektetési lehetőség is egyben, vagy két család lakhatását is biztosithatja egész évben.

Köszönettel és tisztelettel várom hivását!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB