Eladás Kávézó/Étterem/Bár, Paks, Tolna, Magyarorszag, Építők útja 2/1

Eladás - Cod. 36305

  • Tipus: Kávézó/Étterem/Bár
  • Terület: 70 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 2

Eladóvá vált Paks egy igényes, kultikus presszója.
Az üzlet 70 m2 két szinten egyéni helyrajzi számmal, megegyezés szerint teljes berendezéssel, felszereléssel, infrastruktúrával eladó.
Az ingatlan 5 éve teljes körű felújításon esett át. Az idei évben került felújításra a teljes tetőszerkezet és a nyílászárók, melyek hőszigeteltek. Új az elektromos- és vízvezeték hálózat, központi fűtés kombi gázkazánnal, egyedi mérőórákkal. Igényesen kialakított mellékhelyiségekkel és vendégterekkel, valamint komplett berendezéssel rendelkezik, légkondicionált. Per- és tehermentes, magántulajdonban van, parkolási lehetőség közvetlen az üzlet előtt. Az üzlethelyiség Paks egyik forgalmasabb részén található az Építők úti üzletsoron. Az ingatlan adottságaiból adódóan sok lehetőség rejlik más profilú üzlethelyiség, akár irodák kialakítására, de azonnali nyitással folytatható a jelenlegi tevékenységi kör is.
Paks dinamikusan fejlődő város. Az elkövetkező években számos lehetőséget rejt magában az atomerőmű bővítése miatt bekövetkező népesség növekedésből, a térség fejlesztéséből, valamint Paks városrendezési tervéből adódóan.
Ahogy a jelenleg kínált üzlet is számos, jelenleg kihasználatlan lehetőséggel bír, egy fiatal, lendületes, még ereje teljében lévő új tulajdonos aranybányává kovácsolhatja a most is kiegyensúlyozottan prosperáló, biztos megélhetést nyújtó, bejáratott ügyfélkörrel rendelkező üzletet.
Az eladás oka teljesen magánjellegű, paksi lakosok előtt ismert tény: az üzemeltető nyugdíjba vonult, s élete hátralévő részében főállású nagypapa kíván lenni.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB