Eladás Parti nyaraló, bonyhad, Tolna, Magyarorszag, Székely Mózes utca

Eladás - Cod. 43767

  • Tipus: Parti nyaraló
  • Terület: 3340 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 0

Bonyhád Szecska tónál
Eladó Közvetlen Vízparti Panorámás ingatlan.
Három különböző lehetőség.
Alakítsa ki álmai otthonát, nyaralóját vagy fektesse be pénzét egy olyan ingatlanba amivel magas hozamot érhet el egy páratlan helyszínen!
Az ingatlan paraméterei:
Telek mérete: 3348 m² gazdálkodásra is alkalmas nagy telekkel
20 -21 méter széles kb 170 méter hosszú, a szomszédok felől nem, de az utcafrontok felől elkerített. (A tó körül ezen a részen a terület ingatlanonként oldal irányba teraszolt, ezért nincs szükség a kerítésre a szomszédok felé, igy egy sokkal szebb, nyitottabb, akadály nélküli panoráma tárul elénk.)
Szőlő: a területen 8x20 méter vegyes borszőlő található, ami vagy gondos kezekre vár, vagy igény szerint részben vagy egészben eltávolítható, nincs kötelezettség.
Présház mérete: kb 40 m²- a jelenleg három helyiségből álló -hosszú, boltíves pincével- épített bájos ház nagy részben galériázható, tetőterében akár külön lakrész is kialakítható, de minimális költségvetéssel a jelenlegi terasz irányába is bővíthető.
Az épület vegyes (40 cm) falazata és a pince hőszigetelő képessége összeadódva szükségtelenné teszi a klímaberendezést. A tóra néző dupla, zsalugáteres ablakaival, klasszikus kétszárnyú pinceajtós bejáratával, annak szív alakú hatalmas kulcsaival, a kazettás üvegverandával és a bontott tégla felhasználásával olyan bájos épületet hoztak létre, ami mindig mosolyt csal az arcokra. Kamerával és riasztóval is el van látva az épület.
A ház előtt rögzített, masszív kő asztallal és padokkal egy vasszerkezetre épült, tóra néző szaletli található.
Közművek a telken: villany, városi vezetékes víz kerti csappal a ház mellett, egy tavaly épült még sosem használt nagy emésztőgödör
Két utcáról is megközelíthető: a tó felől és a város felől egyaránt
Besorolása: kivett zártkert
Beépíthetőség: 6%
Tervezzen egy páratlan vízparti ingatlanon!
A terület egyben és megosztva is eladó.
Most három különböző lehetőséget kínálok, mert tulajdonosként tudom, hogy sokféle elképzelés megvalósítható ezen a területen. Lehet ez a családok, a horgászok, csendre nyugalomra vágyók, vagy a meggondoltan befektetni kívánó, fejlesztésben, túrizmusban gondolkodóknak is egy nagyon jó választás.
1. A teljes Birtok – 3348 m² Telken, ~40 m² Ház:
Ár: 27,5 millió Ft
Élvezze a teljes ingatlant, ahol a ház, a közművek, és a tágas telek, a közvetlen vízpart együttesen biztosítják a szabadságot az elképzelések megvalósításához. A helyi építési szabályzat alapján, mivel 3 ezer m2 feletti a terület, lakóházzal is beépíthető.
Ideális azoknak, akik a telek minden előnyét szeretnék kompromisszumok nélkül, maximálisan kihasználni, és akik ár-érték arányban is szuper lehetőséget, a saját oázisukat keresik.
2. Felső (Város felöli ) Telek - 1500 m² - 40 m² Ház
Ár: 15,5 millió Ft
Különleges lehetőség, ha szeretne egy hangulatos otthont vagy nyaralót, intim, csendes környezetben a tó közelében, elvehetetlen panorámával, a várostól egy utcányira. Tökéletes választás azoknak, akik egy kényelmes de elérhető árú ingatlant keresnek.
Exkluzív szolgalmi jog: Megegyezés szerint biztosítható egy jogutódokra is kiterjedő, jogilag is ehhez a telekrészhez tartozó gyalogos lejáró a tóhoz, amin Ön és vendégei saját területen belül sétálhatnak le a partra.
3. Alsó Telek – Közvetlen Tópart 1848 m2
Ár: 14.5 millió Ft
Közművek: megegyezés szerint a víz és a villany almérővel tovább vezethető a felső telekről.
Az alsó telekrész közvetlen vízparti elhelyezkedése, a lankás telek csodálatos panorámája, es a telek rendkívüli szeparáltsága, mivel az egy kis forgalmú úton közelíthető meg, garantálja a nyugalmat és a privát szférát.
Ez a telek kiváló lehetőség egy egyedülálló nyaraló vagy akár befektetési ingatlan kialakítására, azoknak akik megvalósítanák a saját elképzeléseiket. A terület adottságai miatt ide dombház is elhelyezhető.
Az ingatlan egy jól ellátott város ölelésében Bonyhádon, annak egyik új építésű részének kényelmes közelségében, onnan egy utcányira, a város pihenő övezetében található. Pár perces autózással elérhető a piac, multi és kisboltok, orvosi rendelők, gyógyszertárak. A környékről: A Mecsek számtalan gyönyörű túraútvonallal várja a természet szerelmeseit. A közelben lovardák, fürdő tó, bicikliútvonalak teszik színessé a programlehetőségeket, de itt van nem messze Magyarország Svájcának is nevezett Óbánya, vagy Pécs, Szekszárd. Nem utolsó szempont, hogy az ingatlan az M6 os autópályán is elérhető, ahol alig van forgalom.
Tökéletes menedék, tele az aktív pihenésre is jó lehetőségekkel.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB