Eladás Ház, Vac, Pest, Magyarorszag, Alsó utca 55

Eladás - Cod. 36210

  • Tipus: Ház
  • Terület: 152 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 2

VÁC Régi Deákváron MODERN családi ház

Ingatlanosok jelentkezését NEM kérem!

2018 évi hatósági engedéllyel rendelkező, "CC" energetikai osztályú, hozzávetőlegesen ~152 m2 nettó alapterületű modern családi ház, bruttó 550 m2-es telken (~50 m2 előkert, ~500 m2 hátsó kert) eladó közvetlenül tulajdonostól, tehermentesen, azonnal költözhetően!

Kellemes környezetben élvezheti a nyugalmat, békés szomszédok társaságában, deákvár legszebb és legcsendesebb macskaköves utcájában, a templom és a kórház között. Budapest mindössze 35 perc autóval a 2019 őszére megépülő M2 gyorsforgalmin, vagy gyorsított vonattal 25 perc a nyugatiból.

Az ingatlan 2 szintes, akár két generáció számára is alkalmas dupla komfortos 5 szobás ház. Alul helyezkedik el az amerikai konyhás nappali, wc, külön fürdő, hálószoba és egy szoba. A belső udvar felől hangulatos faburkolatos terasz található. Az emeletre modern függesztett fa lépcsőn át lehet feljutni, ahol három különálló szoba és fürdő+wc található, illetve az emeleti terasz.

Helyiségek (nettó) méretei:
Földszint:
F01 szoba 11,93 m2
F02 fürdő 5,47 m2
F03 wc 1,15 m2
F04 szoba 16,86 m2
F05 előtér 8,68 m2
F06 konyha 11,91 m2
F06 nappali 21,72 m2
terasz: 16,5 m2
pince: 11,84 m2
Emelet:
E01 szoba 20,20 m2
E02 szoba 22,28 m2
E03 szoba 18,48 m2
E04 fürdő 5,79 m2
E05 közlekedő 7,98 m2
terasz 12,2 m2

Műszaki paraméterek:
Az előkert kerítése, a házon több helyen megjelenő sötét barna (paliszander) vörösfenyő keményfa burkolattal szerelt. Az előkertből (Vácon igen jellemző) patinás andezit kocka térkővel kirakott bejárón keresztül lehet bejutni a hátsó kertből nyíló épületbe. A homlokzati falak 30-as ytong téglából készültek és EPS hőszigetelést, festést kaptak. A homlokzat színe fehér, antracit szürke lábazattal, melyet több helyen, modern led izzós kültéri lámpák világítják meg. Hőszigetelt (5 kamrás; 1.0 W/m2K) műanyag alapanyagú homlokzati bejárati ajtó és ablakok kerültek beépítésre résszellőző funkciókkal, belül fehér, kívülről a ház modern kinézetét kiemelő ral7016 antracit szürke kivitelben.
A beltéri ajtók dark wenge színben viszik tovább a homlokzat színösszeállítását.
A belső falfelületek vakoltak, glettelek és 3 réteg fehér színű festéssel készültek. A válaszfalak egységesen 10-es ytongból készültek.
Az emeleten a mennyezet gipszkarton, a tetőtérben az szarufák között és az álmennyezeti térben knauf ásványgyapot hőszigetelés van. A tetőtérbe padlásfeljárón lehet feljutni. A tető, antracit szürke kornak megfelelő modern cserepeslemez fedés, hóvágókkal, horganyzott ereszcsatornával és bádogozással.

A fűtést és melegvízellátást 24kW-os ariston típusú kondenzációs gázkazán látja el, szobatermosztátos vezérléssel. Helyiségenként a radiátorok és törölközőszárítók termofejekkel, egyedileg is szabályozható a fűtés.
A szellőzés a vizesblokkokban ventilátoros. Földszinten különálló kézmosóval ellátott wc is található. A földszinti fürdőben hatalmas 80x180-as akryl kád, dupla medencés mosdó, mosógépkiállás, míg az emeleti fürdőben 90x90-es akryl zuhanytálca és wc található.

A vizesblokkok főként zalakerámia típusú hidegburkolattal ellátottak, a szobák laminált parkettát kaptak natúr bükk színben. Konyhabútor és felszerelés nincs, csupán falicsempe és gépészeti (mosogatógép, mosogató, páraelszívó, tűzhelyhez gáz és 3fázis) kiállások készültek.

Elektromos szerelvények schneider típusúak. A konyhai tűzhelyhez 3fázis került kiépítésre. A kábeltelevíziós hálózat kiépítésre került, a tetőtérben egy közös csomóponttal, ahová vevő dolga lesz beköttetni igény szerint az elosztót a leendő szolgáltatóval. A telek teljesen közművesített, gáz, villany (3fázis 1x25A,2x10A), csatorna és esővíz elvezető rendszerek az utcáig teljesen cserélve lettek. Parkolási lehetőség az utcán lehetséges, ingyenesen két kocsi számára.

A szomszédos telkek felé lévő kerítés egységesen 3d típusú kerítés elemekből készült, antracit szürke színben. A kert teljesen füvesített. A hátsó kertben található egy beton falas, betétgerendás födémű pince, ill. öntözéshez kerti fagymentesíthető csap is. Kerti partikhoz a pince és a ház között egy nagyobb területen fehér kavicsos grillezésre is alkalmas rész van.


Ingatlanosok jelentkezését NEM kérem!

Ár, irányár

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB