Eladás Ház, Szeged, Csongrád, Magyarorszag, Szeged, Szabadkai u.39.

Eladás - Cod. 26826

  • Tipus: Ház
  • Terület: 167 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 0

Ságvári telepen fő út mellett a szabadkai úton található az ingatlan. A városrész, perifériás elhelyezkedése miatt, komoly fejlesztési perspektívával bír! Ipari övezetnek minősített , de családi házas város-részként is kiváló környezeti adottságokkal rendelkezik. A déli határhoz és az autópálya lejárathoz való közelsége, összközműves infrastruktúrája egyaránt alkalmassá teszi, vállalkozói tevékenység folytatására, de otthon teremtésre is. Az ingatlan a fő-útról , jól kiépített beton bejárón keresztül , nagyobb gépjárművel is megközelíthető, tárolására az udvaron garázs áll rendelkezésre. A kapun belépve, az épületben, 5 lépcső magasságban jutunk be. Az emelt padlózat szint és a jó szigetelés miatt, a felépítmény száraz, nem dohos, nem penészes!
A korábban kereskedelmi célokra, vendéglőként is használt épület , jő elosztású belső terekkel bír.
Az utca frontra néző 2 hálószoba, amelyek egybe és külön-külön is nyílnak egyenként 21 nm, belmagasságuk 2,8 m. A ház egyéb helyiségei, egyébként különböző belmagasságúak, 2,7 es 2,9 m között változnak. A két nagy szóban felül, meg 3 hálószobaként is használható helyiség van amelyek 10, 11 és 13 nm-esek. Mellékhelyiségként 2 fürdőszoba 2 WC áll rendelkezésre .
A további helyiségek, egy 14nm-es hűvös, szellős kiválóan megépített kamrából egy 18nm-és garázsból és egy 21nm- es műhelyből állnak. Mindezeket kiegészítve, tűzifa, kisgépek, egyéb járművek, szerszámok tárolására, nagy méretű, száraz fedett félszer van építve, mögötte állattartásra alkalmas ólakkal. A 90-es évek elején megépített épület, az akkor használatos blokk és nagyméretű téglából vegyesen épült. Gépészeti színvonala, mára elavult, a korábban vegyes tüzelésű központi fűtés rendszer, a víz és villany vezetékek, teljes felújításra szorulnak. Bár A házban a 3 fázisú ipari áram be van vezetve, de mérőórája nincs.
A padlástér beépíthető, a tetőszerkezet és a hélyazat, cserepezés, jó állapotú . Az épület összhasznos területe 240nm. A környék jol megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel, de a 4-es villamos sajtóhoz előtti végállomása kb. 10 perc alatt megközelíthető.
Az ingatlan ajánlott, vállalkozói tevékenység folytatására, de több generációs családnak is kiváló lakó és életteret biztosít .

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB