Eladás Ház, Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Magyarorszag, Tompa utca

Eladás - Cod. 36980

  • Tipus: Ház
  • Terület: 100 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1

Miskolcon, belvárosi hagyományos 100 m2-es 3 + 2 félszobás kényelmes polgári ház osztatlan közös tulajdon telken kizárólagos használatú 80 m2-es belső kertrésszel, a Városház tér közelében a Petőfi utca és a Meggyesalja utca között eladó.
A ház a századforduló körül épült, teljes felújítása 1985-ben történt meg, azóta is többszöri átalakítással, korszerűsítéssel. Finom ötvözete a méltóságteljes polgári stílusnak és a modern technikai megoldásoknak.
Külső homlokzata 3 éve kapott friss színezést, fél méter feletti vastag masszív tégla falai zajtól, melegtől, hidegtől egyaránt védik a lakóteret. Tetőszerkezete teljes héjazást kapott 12 éve, 30 év garanciával, hibátlan, akár további tetőtér beépítésre is kiválóan alkalmas, ami újabb lehetőség lehet a lakótér kihasználására, növelésére.
A felújítások során minőségi anyagok lettek beépítve, modern konyhatechnika egyedi bejárati ajtó.
A fa nyílászárók természetes huzatmentes légpótlást biztosítanak a belső tér részére.
A fűtést kondenzációs gázkazán és radiátoros rendszer folyamatos egyenletes meleget biztosítva, fel nagyságú bérházi lakás költségszintje alatti gázszámlával.
A megtartott kéményeknek köszönhetően a pincében akár szilárd tüzelésű kazán is elhelyezhető, továbbá a nappaliban és két szobában akár kandalló beépítésére is lehetőség van.
A lakás nyáron sem igényel gépi hűtést a vastag falaknak és redőnyöknek köszönhetően, de többhetes kánikula időszakban prémium kategóriás Daikin klíma teszi még komfortosabbá a teljes lakást.
A nappali és két szoba szőnyegpadlós, a kis szobák laminált padlósak, a többi helyiség hideg burkolatos, jó állapotú. A konyha nemrég kapott teljes faltól-falig korszerű konyhabútort , gáztűzhellyel, mikróval, mosogatógéppel.
A nagy családi nappali, amit körbe süt a nap, így mindig világos és mellé még 4 különböző nagyságú szoba a nagyobb, vagy többgenerációs családnak is praktikus, kényelmes lakhatást biztosít.
A két legnagyobb szobát széles boltív köti össze, növelve a berendezkedés variációs lehetőségeit, ezt a 3,2 m-es magas belmagasság még tágasabbá, magasztosabbá teszi. Riasztó rendszer és a nagy zárt kapu adja a ház teljes védelmét , kábel tv, internet, vezetékes telefon pedig a kommunikációs kényelmet.
Az udvaron akár 4 autó is be tud állni, a kis belső kertet, nagy felületű fedett teraszt is optimálisan lehet családi társasági célokra kihasználni. Az épület végében lévő tároló helyiség és a két helyiségből álló pince további hasznos funkciókkal ruházhatja fel az ingatlant.
Az új tulajdonos fantáziája, igénye és lehetősége szerint lehet ez a ház akár vállalkozásra alkalmas iroda, rendelő, családi otthon, vagy ezek kombinációja, mivel az összes belső fal áthelyezhető vagy akár eltüntethető. 5-10 perc sétára található minden fontos infrastruktúra, óvoda, iskola, orvosi rendelő, busz, villamos közlekedés, bevásárló központ, és még a parkolás is ingyenes ebben a körzetben !
Az ingatlan egy festés és szőnyegpadló tisztítás vagy csere után akár azonnal költözhető, teljesen jó állapotban van és tehermentes.
Ha megtekinti, kis fantáziával azonnal meglátja benne a komfortos, kényelmes, tágas családi otthont, és a biztonságot, amire mindenki vágyik.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB