Eladás Ház, Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Magyarorszag, Toth

Eladás - Cod. 42300

  • Tipus: Ház
  • Terület: 606 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 3

Eladó kétgenerációs összközműves vállalkozás számára is alkalmas családi ház, Miskolcon a Martin-kertvárosban. A tégla épület alapozása beton és terméskő. Nagy részben új tetőszerkezet. Hőszigetelő ablakok, a falak részben hőszigeteltek. A házban három szinten (fsz., félemelet, félszuterén) 6 szoba, 1 félszoba, 1 nappali, 2 konyha-étkező, 1 élelmiszer raktár, 2 fürdőszoba-wc, 1 wc-kézmosó van. Beépíthető tetőtér ki van alakítva. A külön bejáratú akadálymentes földszinti lakóterület 100 m2. Ezen a szinten 1 szoba, 1 nappali-lakószoba, 1 félszoba wc-kézmosó, konyha-étkező, fürdőszoba-wc, élelmszertároló és két bejárat van kis belépő előtérrel. A szintén külön bejáratú félemelet (+1, 6 m) lakóterülete 76 m2. Ezen a szinten két szoba, nagy fürdőszoba-wc-bidé, konyha-étkező van. Az ugyancsak külön bejáratú félszuterén (-0, 9 m) területe: 76 m2. A félszuterén szinten lakható állapotban 2 szoba vagy iroda, 1 előszoba, 1 kazánhelység és tároló (12 m2) van. Összességében a házban 252 m2 azonnal lakható. A +1.6 m szint fölött a tetőtér +50 m2 hasznos lakóterület kialakítására készült, így az összlakóterület 302 m2-re módosítható. A ház négy bejárata miatt alkalmas vendégháznak, de vállalkozások számára is kiváló. A telek 606 m2 kb. 100 m2 kerttel. Az udvar gyeprácskővel burkolt. 125 m2 új fedett raktár van. Az udvaron két vízkút is van amely alkalmas hőszivattyú telepítésre. Egy használaton kívüli ásott kút (a vízszint -5m-en van) nem régen, építési törmelékkel fel lett feltöltve de szükség esetén visszaállítható mivel a 8 db kútgyűrű ép állapotban van. A központi-fűtésrendszer jelenleg gázkazánnal működik de a rendszerben van új tartalék szilárd tüzelésű kazán is.
Az utca aszfaltburkolatú kis forgalmú, csendes, rendezett. A ház a majd 100 éves református templom és parókia szomszédságában van. Szupermarket, iskola-óvoda, orvosi rendelő, könyvtár, városi buszmegállók 100-150 m. Barátságos csendes szomszédaink vannak. Miskolc centrum gyalogosan is csak 15 perc járásra van.
Miskolc a Bükk-hegység keleti lábánál épült, Borsod-Abaúj-Zemplén megye közigazgatási központja. Látnivalói röviden: a Bükki Nemzeti Parkban síparadicsom, csillagda, állatkert, Lillafüredi Palotaszálló, barlangok, csónakázótó, Tapolcai Gyógybarlangfürdő, Ellipsum élmény és strandfürdő, Diósgyör XIII. századi kastély.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB