Eladás Ház, Leányfalu, Pest, Magyarorszag, Hunyadi János út

Eladás - Cod. 26358

  • Tipus: Ház
  • Terület: 374 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 1

FENG SHUI HÁZ
A BÉKESSÉG SZIGETE LEÁNYFALUN! A leányfalui gyógyvizű strandfürdő feletti domboldalban, kétszintes, luxuskivitelű, 374 nm-es, 3 hálószobával, tágas nappalival, dolgozószobával, meditáló sarokkal, borospincével, amerikai konyhával rendelkező kivételesen kényelmes, újonnan épített villa eladó. A ház minden tekintetben, mind alaprajzában, mind térrendezésében, színeiben, mintázatában, anyagfelhasználásában megfelel a feng shui elvárásainak.
Az 1400 nm-es gondozott kert mindkét szintről, minden közösségi helyiségből és a hálószobákból is közvetlenül megközelíthető. A kert végét patakmeder határolja, mókusok ugrálnak a fákon. Elektronikusan vezérelt kapu biztosítja a járművek bejutását. A ház földszintjén dupla garázs, kazánház, elkülönített beszélgető-gondolkodó sarok, hatalmas méretű dolgozószoba, hangulatos fürdőszoba és elkülönített fittnesz terület található. Ezen a szinten került kialakításra a vendégfogadásra is alkalmas borospince.
Spanyollépcső vezet fel az emeletre, ahol franciaágyakkal berendezett 3 hálószoba, igényes fürdőszoba, tágas, napfényes nappali és amerikai konyha szolgálja a kényelmet. A ház mindkét szintjén a 3,8 méteres belmagasságot kihasználó gardróbok biztosítják a kényelmet.
A 42 nm-es terasz a kertre néz, széles napvédő ad kellemes árnyékot. Az épületet kavicsos sétaút veszi körbe. Minőségi alapanyagokból, elegánsan kialakított belső terekkel várja új tulajdonosát ez a minden kényelmet kínáló, kiváló lakóház.
Irányár: 79,5 MFt

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB