Eladás Ház, Fony, Borsod-Abaúj-Zemplén, Magyarorszag, Rákóczi u. 4.

Eladás - Cod. 33037

  • Tipus: Ház
  • Terület: 235 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

GYÖNYÖRŰ HÁZ
200 éves, terméskőből rakott parasztház eladó Fonyban! A Gergely-hegy lábához simuló ház eredeti alapterülete 180 m2, amihez építettünk egy 55m2-es új részt. A ház falai 3 szobát, nappalit, konyhát, 1 fürdőt, 1 wc-t, pincét, műhelyt, garázst rejtenek. A sikeres vendégházként üzemelő porta melegét fatüzelésű kályhák biztosítják, a fürdőben villanybojler adja a meleg vizet, a főzésben pedig palackos gáz segít. Az ingatlanhoz tartozik a PINCESORon egy 20 m2-es pince.
ÉLETET ADÓ KERT
A 2000 m2-es telek dús fűvel borított. A roskadozó gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök, a sziklakert nem csak szemet és lelket gyönyörködtető: a körte, alma, meggy, cseresznye, dió, füge, szilva, sárgabarack, őszibarack, szeder, málna, ribizli, a fűszernövények mind-mind bio minőségűek, permetezés nélkül érnek. A kertben lévő nyitott, fából épült melléképületben jól tárolható a tűzrevaló, amely a téli fűtés mellett a terméskő tűzrakóhely tápláléka is.
FANTASZTIKUS KÖRNYEZET
Egy pillanatig nem fog unatkozni, ha aktívan szeretné eltölteni pihenését: fonyi ősborókás, hejcei apácazárda, regéci vár, vizsolyi biblia, sárospataki vár, Zemplén Kalandpark, hollóházi porcelángyár, tokaji borvidék, Hollóházi Porcelángyár, Füzér vára, a Megyer-hegyi tengerszem vagy akár a dobsinai jégbarlang. Túrázás közben olyan gyógynövények szedhetők, mint az orbáncfű, ezerjófű, cickafark, vagy a csalán. Esős időszakban számos gomba gyűjtésére nyílik lehetőség.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB