Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), Sály, Borsod-Abaúj-Zemplén, Magyarorszag, Sály

Eladás - Cod. 28284

  • Tipus: Egyéb (kereskedelmi ingatlan)
  • Terület: 2281 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 1

Sály található az Észak-magyarországi régió Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a közelség, a Bükk-hegység, 170kms Budapest (6 km-re Road 3 és 12 km-re az M3-as autópálya), a völgy lábánál a Bükkben. A falu lakossága 1752.

Az alap mélysége a kút 27 m, a víz alapján a kút egy földalatti karszt csermely folyik a Bükk hegység (ennek köszönhetően, hogy nagy mennyiségű víz ellátás). A jól csövezi német GVE budafilter csöves rendszer perforált öntisztító szűrők, és a kút iszap-mentes még akkor is időszakosan.

Karsztvíz olyan típusú felszín alatti vizek, amelyek között található a karszt sziklák a földre. Kétféle ilyen vizek. Abban az esetben, földalatti karsztvíz, a fedő kőzet réteg egy
természetes tömítő akadály, így nincs csapadék, felszíni vizekbe engedik a földalatti karsztvíz-medencében.

Gokartok víz természetesen tiszta és, mint ilyen nagy érték! Karsztvíz venni egyenesen karsztvíz bázis közvetlenül emberi fogyasztásra alkalmas.

A talajvíz megfelelő elválasztjuk a karsztvíz és a kamera elé a cső, a bekapcsolási lehetett vizuálisan észlelhető. (Camera felvételek és geofizikai mérési eredményeket kérésre.) A jól jellemzi: Aqua-1, A kút kataszteri nr .: B-3. A helyiségek vannak ellátva vízzel kiváltság engedély és a víz mennyiségét hozott írja elő az illetékes hatóság és lehetne növelni a maximális betartásával a jelentési kötelezettség.

Kétféle minősített vizet a palackozó üzem. Az egyik ezek közül az, hogy forrásvíz palackozni kell feldolgozás nélkül, vagy a kezelést.

Az épület a palackozó üzem lett felépítve, hogy az alkalmas a termelés bármely termék (PET, PRB palack, nagy polikarbonát palackok / tartályok, és visszatérítendő termék).

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB