Tisztelt érdeklődő!
Üzemünk Nyáregyháza külterületi részén található, Budapesttől 30 km-re, 6500m2-es telken, az üzemi terület 500m2. A telepen található még egy különálló 25m2-es épület, mely hasznosítható irodának,tárolónak, lakrésznek, valamint egy 15m2-es "műhely".
A feldolgozó 2016.februárban kapta meg az uniós engedélyszámot, 3000 db csirke / nap levágására és feldolgozására heti 5 napon keresztül.
Minden szigorú uniós szintű elvárásnak megfelel : külön útvonalak az alapanyagnak, készterméknek, hulladéknak, maximális Haccp- rendszerrel dolgozunk, hűtőlánc az üzemben végig, térdszelepes kézmosók, kéz - és késfertőtlenítők .
Az üzem részei:
FEKETE RÉSZ:
-100m2-es élőállat fogadó, pihentető
- "fekete rész" szociális blokk
-"fekete"rész takarítószer tároló
-uv lámpás akasztó rész ,mely állatjóléti követelmény
-kábító helyiség, sd kártyás ,rögzítős kábító berendezéssel
-véreztető
-koppasztó
-hűtött hulladéktároló helyiség
FEHÉR RÉSZ:
-felsőpályás zsigerelő
-májtisztító helyiség
-zuzapucoló helyiség
-permetezéses hűtésű előhűtő- testhűtő
-szociális blokk
-takarítószer tároló
-daraboló helyiség (erre lehetőség van a felsőpályán is)
-ládamosó helyiség
-tisztaláda tároló
-hűtőpálya leszedő
-2db hűtőkamra, melyek 0-2 celsius fokot tartják
-1 db belsőség hűtő
-árukiadó
-árukiadó iroda
Látogatások a származási ország felosztásában
Időintervallum változtatása
A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!
Beállítom most Ne mutassa újra