Eladás Parti nyaraló, Balaton, Somogy, Magyarorszag, Balatonfenyves

Eladás - Cod. 30470

  • Tipus: Parti nyaraló
  • Terület: 196 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 2

Balatonmáriafürdő-alsón 661 m2-es telken 196 m2-es, tehermentes, bútorozott nyaraló eladó Balatonfenyves határában. Az épület ikerház, két teljesen egyforma, egymástól függetlenül is használható házrészből áll közös udvarral. Mindegyik épületrész tartalmaz az emeleten 3 hálószobát (1 franciaágyas szoba erkéllyel, egy 1-2 személyes szoba és egy 3 személyes szoba), és egy vizesblokkot. Az alsó szinten nagy, modern nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, külön helyiségben lévő mosdó található. A ház rendelkezik be nem épített 3. emelettel, ami jelen pillanatban padlás, ám könnyen átalakítható lakószintté. A nyaraló nyeles telken helyezkedik el, így a teraszra/udvarra az utcáról egyáltalán nincs belátás. Az udvarban hatalmas terasz egyedi, tartós fa bútorokkal, valamint hintaágy, szalonnasütő, homokozó és egy tároló (csónak, kerékpár) található. A parkolás több autó számára is megoldott. Nagy társaságok, családok, testvérek számára különösen ideális választás.
A háztól 5 perc kényelmes sétára van a szépen karbantartott, hatalmas szabadstrand, gyönyörű füves parttal, ingyenesen használható röplabdapályával, kosárlabda pályával, mosdókkal és zuhanyzókkal, térítés ellenében igénybe vehető napozóágy, vizibicikli is. Éttermek, büfék, fagyizók biztosítják a gondtalan nyaralást.
A legközelebbi bolt 300 méterre, a legközelebbi étterem 150 méterre található a nyaralótól.
A Balatonmáriafürdő-alsó vasútállomás a nyaralótól 3 perc lassú séta, így könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is.
Balatonmáriafürdő központja 3perc autóval, ahol kikötő (sétahajózási lehetőséggel), supermarketek, dohánybolt találhatóak. Balatonfenyves központja mindössze 5 perc autóval, ám sétával sem megterhelő. Itt pörgős éjszakai élet gondoskodik a fiatal és idősebb korosztály szórakoztatásáról. Számos kirándulási lehetőség van a közelben akár autóval, akár kerékpárral is, rossz idő esetén a közeli termálfürdők biztosíthatják a kikapcsolódást. Hévíz 20 km-re, Zalakaros 30 km-re, Marcali 10 km-re található. A sármelléki Hévíz-Balaton Airport csak 30 km.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB