Eladás Ház, Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Magyarorszag, Húszöles ut

Eladás - Cod. 27187

  • Tipus: Ház
  • Terület: 890 m²
  • Szobák száma: 3 bedrooms + den
  • Emelet: 1

Terület adatai:
Tiszafüred városa Jász-Nagykun-Szolnok megyében, az Észak-alföldi régió központjában tartozik. A város kínál minden kényelmi, amit elvár, mint a helyi üzletek, bankok, pubok és éttermek. Van egy helyi piac hetente kétszer a város főterén, ahol lehet kapni mindenféle helyi termékeket. A Tesco és a Lidl áruházak is megtalálható a városban.
Sok a teendő és környékén Tiszafüreden. A gyönyörű barokk stílusú város, Eger mintegy 45 perc alatt elérhető autóval kínál szép kávézó és étterem, valamint a csodálatos bazilika és vár. Hortobágyi Nemzeti Park mindössze 30 percre van, és van egy nagy terület, hogy a sok madár és a vadon élő állatok, hogy Magyarországon honos. Abádszalók 15 km utazás, és van egy nagy sor vízi sport tevékenységek, beleértve a vízisí, vízi csúszdák és még sok más. Vagy ha csak pihenni a tóparti strand a Tisza-tó és élvezze a nyári napsütésben. Van is egy gyógyfürdő / termálfürdő a közelben egész évben nyitva tart.
Budapest kb 1 óra 45 perc az M3-as autópályán, a repülőtér pedig közel azonos. Továbbá, Debrecen város rendelkezik egy repülőtér, amely mintegy 55 perc alatt elérhető, és szolgálja ki "a Wizzair" közvetlenül a londoni Luton repülőtérre.

House adatai:
A ház épült az 1950-es található, az egyik emeleten az elrendezés, amelynek egy nappali / étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, és 3 hálószoba + dolgozószoba. Van egy fürdőszoba belül a hazai és egy WC bódé kívül található a hátsó. A hátsó ház van egy szabadidős terület, ping-pong asztal és tartalmazhat egyéb tevékenységek - ezen a területen borítja. Van egy fedett garázs helyszínen, hanem rengeteg helyet az autók a park a tétel. Van is egy padláson több tárhelyet. Kint van gyönyörű kertek, amelyek rengeteg adatvédelmi jóvoltából az érett fák és cserjék. Villany, gáz és víz van jelen, és kapcsolódik. Egy gyönyörű helyen élvezheti szép, csendes nyaraló, vagy esetleg bérbe extra jövedelem.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB