Eladás Ház, Nyírábrány, Hajdú-Bihar, Magyarorszag, Határőr u.

Eladás - Cod. 38583

  • Tipus: Ház
  • Terület: 110 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 0

Debrecentől 30 km-re Román határátkelő közelében, műút mellett, 3448 nm összközműves telken családi ház eladó.
Állattartásra /hobbi-és haszon/ gazdálkodásra kiváló lehetőséget nyújt. A telek fekvésének köszönhetően két utcafronttal rendelkezik, ezáltal dupla beállási lehetőséget nyújt a gépjárművel rendelkezőknek.

Az ingatlan jellemzői:
A családi házba érkezve találunk, külön bejárattal egy nyári konyhát mellék helyiséggel. Továbbá található Fürdőszoba mely zuhanyzóval lett alakítva, valamint egy spejz ami akár könnyen konyhává alakítható. A lakásban még van 2 nagy szoba (parkettás) 1 kis szoba, melyek teljesen külön nyílnak az étkezőből így egymás kényelmét nem zavarják.
A lakáshoz tartozik egy kellemes elő terasz, melyen reggelente kellemes madárcsicsergés mellett fogyaszthatjuk el a kávénkat, reggelinket. Télen a vegyes tüzelésű kazán nyújt meleget.

Műszaki:
Az ingatlan családi ház, 1964-ben épült vályogból. Télen a vegyes tüzelésű kazán nyújt meleget, igény szerint gáz cirkó beszerethető. A nyílászárók fából készültek. A tető hagyományos nyeregtetővel, cserépfedéssel készült.

Az udvaron található még egy 12 nm-es műhely, egy beton alapú garázs és haszonállat tartására alkalmas gazdasági épületek (ólak).
A házhoz tartozik még egy 3448 nm-es kert, mely osztható, vagy akár kaszálónak is kiadható.

Környék:A településen működik : Polgárőrség, több templom, két körzeti orvosi rendelő, gyógyszertár, mentős ügyeleti szolgálat, óvoda, iskola, középiskola, és több üzlet és
a buszmegálló kb. 5 perc sétával elérhető .
Élelmiszerboltok, mentőállomás, orvosi rendelők, fogorvos, óvoda, iskola, idősek otthona néhány perc alatt elérhető.
Debrecen busszal és vonattal 1-2 óránként, autóval 25 perc alatt elérhető.

Finanszírozás:
Az ingatlan tehermentes, várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel tanácsadásra. Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható. Ehhez irodánkban ingyenes, teljes körű tájékoztatást vehet igénybe. Bármely finanszírozó bank lehetőségeit kínáljuk, szakképzett kollégáink a legjobb megoldáshoz és döntéshez segítik Önt.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1per adatvedelem

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB