Bérlet Egy hálószobás lakás, Belvaros, Budapest, Magyarorszag, Szinyei Merse

Bérlet - Cod. 31918

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 60 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 3

Budapest VI. kerület, Szinyei Merse utcában, az Andrássy úttól illetve a Kodály köröndtől csak egy sarokra, 2 szobás, 60 m2-es, II. emeleti, dél-keleti tájolású, +73m2 terasz/kertes, csendes belső udvarra néző, bútorozatlan, Whirlpool mosógéppel felszerelt és teljesen gépesített konyhával (Elektrolux mosogatógép, kerámialapos tűzhely, elektromos sűtő, páraelszívó, beépített hűtő), 2017. Augusztusi költözéssel lakás, újszerű, portaszolgálatos házban, 1 vagy 2 garázzsal és + 1 vagy 2 tárolóval hosszútávra a tulajdonostól kiadó.

A lakás 1 tágas, amerikai konyhás nappaliból, nagy hálószobából, sarokkáddal rendelkező fürdőszobából, külön helyiségben lévő WC-ből és a nagy teraszból áll. A terasz egy része intim, fedett. Az egész lakás gépesített: hűtő, fagyasztó, mosogatógép, elektromos sütő és főzőlap, mosógép. A hűtésről és a fűtésről házközponti rendszerről biztosított fan-coil berendezés gondoskodik, mely természetesen szabályozható. A víz- és áramfogyasztás, fűtés, hűtés, tehát minden saját mérőórás, így minden közmű pontosan a fogyasztás alapján fizetendő.

Az ingatlanhoz tartozik 1 teremgarázs beálló és egy saját tároló is, melyek nem kötelezően bérlendők a lakással együtt, így ez további 35.000 Ft illetve igény szerint lehet további egy teremgarázs hely + közvetlenül a mögötte levő tároló is további + 30.000 Ft-ért opcionálisan bérelhető. Kérés, kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre, de olyan bérlőt keresünk aki/akik magukra és a környezetükre is igényes/ek.

A kívül-belül nagyon jó állapotban lévő, 2 liftes (garázs+lakórész), 7 emeletes társasház 2003-ban épült téglából, 0-24h portaszolgálattal működik. A környék és így a ház is nagyon biztonságos. Havi rezsi költsége kb. 60.000 Ft, melynek tartalma: fűtés, hűtés, víz, áram, közös költség, portaszolgálat.

A lakás havi bérleti díja 250.000 Ft + opcionálisan további 1 vagy 2 garázs és tároló/k. Kaució 2 havi bérleti díj. Minimum bérlési időtartam 1 év.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB