Eladás Ház, Városlőd, Veszprém, Magyarorszag, 8445 Városlőd, Mohácsi u.

Eladás - Cod. 28237

  • Tipus: Ház
  • Terület: 1500 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 2

Városlődön a Bakony lábánál, Balatontól 30 km-re eladó egy kétszintes családi ház. Az épület alsó szintjén található egy tágas konyha, mely nem régen lett felújítva, új konyhabútor, páraelszívó, villanytűzhely került beépítésre. A nyílászáró cseréje is megtörtént, ahogy a ház legtöbb helyiségében műanyag, hőszigetelt, redőnyös, szúnyoghálós ablakok lettek beszerelve. A konyhához tartozik még egy kamra is. Napfényes, tágas nappali, háló, valamint egy fél szoba mellet mostanában felújított fürdő és külön wc található még az alsó szinten. Közvetlenül innen lehet lejutni a pinceszintre. A felső szinten világos előtér, 3 tágas szoba, egy fürdő és egy jelenleg tárolónak használt helyiség van, mely bárminek kialakítható. A pinceszinten található a garázs, a kazánház és több tároló helyiség.
A fűtés korszerűsítése során 2014-ben új vegyes tüzelésű kazán, tavaly pedig új víztárolós gázkazán került beszerelésre, valamint a legtöbb radiátor cseréje is megtörtént, A megmaradt régebbi radiátorok is thermosztatikus szeleppel lettek ellátva. A meleg vizet bojler és gázkazán egyaránt szolgáltathatja.
Az 1200 nm-es telek nagyrészt füvesített, de több gyümölcsfa, valamint veteményes is helyet kapott. A hatalmas terasz térkővel van kirakva.
Az épület csendes zsákutcában található, ideális gyerekeseknek, nyugalomra vágyóknak. A településen óvoda, iskola, boltok, posta, orvosi rendelő is van, de a nagyobb városok - Ajka, Veszprém, Pápa - autóval, tömegközlekedéssel gyorsan elérhetők. A szomszédos településen, Kislődön pedig a szórakozni vágyók megtalálják az ország legnagyobb kalandparkját.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB