Eladás Ház, Tés, Veszprém, Magyarorszag, Felszabadulás út 96

Eladás - Cod. 29420

  • Tipus: Ház
  • Terület: 35000 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 1

Egy varázslatos ingatlan a Bakonyban, a Balaton északi partján a közvetlen értékesítés tulajdonos. A 590m2 épület kiváló állapotban van. A 35000m2 telek gondozott és mentes minden vegyi anyagok vagy szennyező anyagok az Ön számára egy hosszú, stressz-mentes és egészséges életet. Az ingatlan jön minden közmű. A telek jelenleg használt biogazdasággal gyümölcsfák és rét.
Az épület tartalmaz 4 apartman az emeleten a falusi turizmus céljára, 2 konyha, 3 fürdőszoba, 4 nagy szoba 4 fős, és egy előszoba. A lakosztály a földszinten és a nagyméretű nappali, egy étkező, egy konyha, egy nagy hálószoba egy gardróbbal, egy fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, valamint egy extra szoba az emeleten. A lakosztály egy terasz nyílik a közeli erdőben 700m2 amelynek tartozik az ingatlanhoz.
Az ingatlan is jön egy garázs két autó, egy tároló és mosókonyha és egy melléképület konyhával, és egy tó körül fűzfák. Hagyományos istállóban lovak, juhok, bekerített udvar baromfira, kennel kutyák. A telek négyzet alakú, és teljesen zárt.
Az ingatlan 300 méterre a falu és könnyen elérhető minden időben. 87km-re Budapesttől, 34 km-re, a Balatontól 19 km-re Székesfehérvár, 24 km-re Veszprém, 8 km-re Várpalota.
Vételár: 239.000 EUR

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB