Eladás Villa, Magyaralmás, Fejér, Magyarorszag, Fő utca

Eladás - Cod. 40226

  • Tipus: Villa
  • Terület: 137 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: laminatgolv, golvpl

Eladó villa 1 km-re Székesfehérvártól
Eladó kétszintes ház Székesfehérvártól 1 km-re, Magyaralmáson, nettó 137 nm-es házban. 1986-ban a ház téglából (HB 38) épült, Terranova nemes lélegzettel és bitumenes tetőcserepekkel a pala tetején. A földszinten található a nappali, a konyha kamrával, az étkező és egy fürdőszoba zuhanyzóval, külön WC mosdóval (az alaprajztól eltérő), kazánház és egy garázs. Jelenleg a garázs hobbihelyiségként és mosókonyhaként szolgál. A lépcsők alatt van egy kis zárt tárolóhelyiség. Az emeleten 2 teljes és 2 félszoba (hálószoba), valamint egy fürdőszoba WC-vel van. A szobák laminált padlóval, a másik felület padlólapokkal vannak ellátva. A hálószobákhoz adaptált bútorok egy része (nem közvetlenül beépítve) - az árba kerül (fotó elküldhető).
A fűtést gázkazán biztosítja (és emellett van egy társkazán is). A forró víz a kazánból származik. Alumínium redőnyök az ablakon, szúnyoghálók, a külső tetőablakok árnyékolása.
A telek 958 nm-es. A kert hátsó fele a fű és egy sor szőlő, az első kert virágos, a ház mögött kevésbé nyitott terasz található egy nagy nyíl és meggy mellett. Az udvarban van egy 25 nm-es kerti fészer.
A villa mozgatható / hasznos, de ajánlott legalább a fürdőszobák és a WC-k, valamint a fedett garázs felújítása!
A buszmegálló 250 méterre található.
Körülbelül 1500 bevándorló él a Székesfehérvártól alig 1 mérföldre fekvő faluban. A faluban van óvoda / óvoda és 6 osztályos iskola, sportpálya, könyvtár, falusi ház, háziorvosokkal és fogorvosokkal foglalkozó egészségügyi központ és gyógyszertár. Van még egy élelmiszerbolt (hasonlóan egy kisebb ICA-hoz) és néhány napon húsbolt. Hetente háromszor jön egy sütőautó, amely friss pékárukat árusít. A falu nagyon ismert termékkel rendelkezik: egy nemzetközileg kedvelt kemény sajt (Práter), amelyet t.e. mobil falusi járművekből a falu élelmiszerboltjában.
Székesfehérvár (más néven Alba Regia) a megye tanácsának legnagyobb városa. A középkori magyar Királyság (királyok városa) egyik fővárosa egy nemzetközileg elismert barokk óvárossal. Magyarország egyik legfejlettebb városa, élénk sport- és kulturális élettel. https://turizmus.szekesfehervar.hu/start/index/lang/en
A város Budapest és a Balaton között helyezkedik el, nagyon közel a Velencei-tóhoz. A Budapest - Székesfehérvár autópálya rendszeres forgalma 45 perc alatt elérhető.

Magyaralmás Székesfehérvár és Mór között található. Mór a Fejér Megyei Tanács harmadik legnagyobb városa, két Vértes-hegy és Bakony-hegy között fekszik. Régi bortermelő város, a nemzetközileg híres Mór borvidék központja.
https://mor.hu/welcome
Mórnak van még egy fürdőháza, egészségügyi központja és egy kisebb kórháza. Székesfehérváron található a lándzsás kórház.
Az eladó svédül beszélő magyar (korábban Svédországban dolgozott) - minden bizonnyal e-mailen vagy közvetlenül telefonon veheti fel a kapcsolatot hétköznapokon (kedd kivételével) 15:30 után és egész hétvégén. Később örömmel segíthet a papírmunkában.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB