Eladás Villa, Bársonyos, Komárom-Esztergom, Magyarorszag, 2883, Bársonyos

Eladás - Cod. 32663

  • Tipus: Villa
  • Terület: 65000 m²
  • Szobák száma: 9
  • Emelet: plancher

Hunyd be a szemed és hagyd a fantáziádat szabadon szárnyalni .....
Tedd fel a kérdést, hogy tudnál e itt élni?
El tudod képzelni, hogy a kutya elkísér a reggeli sétádon?
El tudod képzelni, hogy reggel lovagolsz a tó körül?
Amikor úgy érzed, ez a Te otthonod, akkor nézd át az ingatlan adatait.
Kiderül, ez egy jó befektetés.
Az ingatlan területe 65000 m2. Az ingatlanon van egy villa kőből nád tetővel. A tóparti ház 300 m2 , 4 hálószoba, egy dolgozószoba, nappali 50 m2 és konyha, valamint 2 fürdőszoba. Dupla garázs és egy külön apartman is van a ház északi oldalán. Az alagsorban kazánház műhely és csónaktároló van. Az épület lakható területén és a garázsban is padlófűtés található. Egy gáztüzelésű és egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja télen a meleget. A kereszt alakú ház 60 cm vastag falakból áll, 40 cm vastag modern hőszigetelő tégla és 20 cm vastag terméskőből épült. A kereszt alakú ház adta lehetőség, hogy körben 8 sarokablak épülhetett és a szobák így kivételesen világosak. Minden ablak egy-egy tóra néz. A tavak vízfelülete kb. 35000 m2, a birtokot keletről egy patak határolja kb. 330 m hosszban. Az ivóvizet saját kút biztosítja, vezetékes villany látja egy a birtokot árammal, 3 fázis, 3 X 45 Amper.A birtokot a megújuló energia felhasználásával függetleníteni tudod a külvilágtól. A szennyvizet saját berendezés tisztítja.
Szükség esetén az ingatlan kiegészíthető 15,9 ha-ra, akkor összesen hat tó van ( kb. 100000 m2 ) a tulajdonos birtokában, valamint egy gazdasági épület 180 m2 és egy gondnoki lakás 80 m2.
Már megnézted a a képeket, már tudod vízparti ház és terület adatait és még itt vagy, az biztos jele annak, hogy szívesen élnél tóparton.

Erre a birtokra vissza lehet vonulni az aktív élet után, de alkalmas mindenféle alkotási tevékenységre, legyél akár zenész, képzőművész vagy programozó, író, vagy bármi más, ha szeparált nyugodt hely szükséges alkotó munkádhoz. Amint felállsz a munka mellől, azonnal rendelkezésedre áll egy hatalmas terület, ahol már várnak a szabadon élő kedvenc állatok, legyenek azok kutyák, macskák, halak, de lehetnek azok lovak is, hiszen a terület méretei miatt mindenféle kedvencekkel körbe veheted magad, ha igazi állatbarát vagy. Mikor kinézel az ablakon, akkor tudod, hogy a nyugodt víztükör alatt a halak is téged várnak, de téged köszöntenek a tó fölött elhúzó madarak is. Ezen a birtokon közel kerülsz a természethez, a közvetlen vízparton álló otthon, vagy nyaraló különleges kapcsolatot teremt a tóval a halakkal a madarakkal. Különös érzés, hogy a saját tavon evezel, horgászol, szörfözöl, vagy egy kis vitorlással tanítod a gyerekeket vitorlázni. Megtaníthatod őket horgászni, halat sütni nyárson és megtaníthatod a tábortűz gyújtás fortélyára. Megmutatod milyen a süllő a ponty vagy a harcsa csuka és a többi hal. Megismerik a madarakat és a fákat, növényeket is. Megtanulhatnak lovagolni és saját területen lehet vágtatni is, valamint egy kis vagánysággal a lóháton át lehet úszni a tavakat. Mindezt a csodát, ha megmutatod a barátaidnak, vendégeidnek, vagy akár üzletfeleidnek, akkor biztosan ők sem fognak unatkozni. Saját vízparton saját halat fogni, majd azt ebédre tálalni, nos azt hiszem erre minden vendég emlékezni fog! Ez egy sokoldalú ingatlan, aminek minden sarka, minden zeg-zuga téged szolgál, minden a te örömödre van jelen. Ne felejtsük, hogy nincs szomszéd, nem kell tekintettel lenni senkire és téged sem zavarhat idegen család. Az ingatlan hatalmas területen fekszik, elfér rajta még ház, csónakház, vendégház és istálló a kedvenc állat részére, lehet rá szabadon építeni úszóházat is. Saját stég, móló vagy kikötő is épülhet a tavakra. Személyes barátod lehet a vadkacsa, mókus és egyéb a birtokon élő állat, ha egy kis energiát fordítasz a megszelídítésükre. Most jut eszembe, egy kis ráfordítással be lehetne kamerázni vízfelszín alatt és akkor fotelből ellenőrizheted a halak életét.
Az évszakok változatos szépsége, az élővilág alkalmazkodásának csodája az ablakból is megfigyelhető. Ez a tapasztalat segít megérteni a világot, ráadásul ez a tudás szemléletesen átadható a következő generációnak. Itt megtanulható, mit jelent a harmónia. Megtapasztalható, hogy a kiegyensúlyozott, elégedett, nyugodt ember igazán boldog lehet. Egy életre szóló csomagot adhatunk át a gyermekeinknek, amivel lelkileg megerősödve, magabiztosan nézhetnek szembe a kihívásokkal.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB