Eladás Két hálószobás lakás, Pest, Budapest, Magyarorszag, Illés utca 12

Eladás - Cod. 32800

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 62 m²
  • Szobák száma: 2
  • Épület állapota: Good

Budapest belvárosában, 48,24 m-től 67,97 m-ig, Budapest belvárosában található modern lakások; alkalmas a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem közelében. Kényelmes lakások, amelyek 1 és 2 hálószobával vannak megvilágítva, ideálisak egy magabiztos beruházáshoz, vagy bérbeadáshoz, ha gyermekeik a Semmelweis Egyetem orvosi tanulmányait választották. További információért forduljon a következő angol hangszóró telefonszámához: +36 70 634 2499. Hívja fel, hogy örömmel segítünk Önnek.


VIII
Ezek a praktikus lakások az Illés épületben találhatóak, a VIII. Kerületben, Budapest egyik központosabb kiadóterületén. Olyan terület, ahol minden szolgáltatásra szükséged van: éttermek, kávézók, mozik, teremfürdők, wellness központok és szépségközpontok, fodrászat stb.


Ez a körzet a több ezer diák és fiatal számára jellemzett, mert többek között ott van az Orvostudományi Kar. Hasonlóképpen csendes és rekreációs terület, biztonsága és parkjai, mint például a nagy méretű Orczy Park.

Az Orczy Park egy híres park, amely száz éves fákkal és terekkel rendelkezik, ahol a sport gyakorolható és játszótér is lehet. A park, amelyet minden természet és sport szerelmese szeretne meglátogatni; sportiskola is van, ahol edzhetnek teniszezők, labdarúgók, kosárlabdák, kézilabdázók, korcsolyázás és mások budapesti sportok.

Nagyon közel ehhez a lakáshoz Budapesten egy 3000 m-nél nagyobb tornaterem található egy nagy medencében és széles dimenzióban, ahol úszni is lehet.

Kiváló kapcsolat a térség tömegközlekedésével is.


AZ ILLES ÉPÍTÉS

Ez a kényelmes lakás az Illes-i Illés és Köris utcák között található új építésének része. Egy hatemeletes épület, padlónként 13 lakás és üzlethelyiség a földszinten, portálokon elosztva.

Kiváló minőségű épület automatikus ajtónállóval, 2 lifttel, magas technológiai rendszer TV-khez, elektromos rendszer a világításhoz és közvetlen hozzáférést biztosít a garázsokhoz. egy modern és világos kültéri.

Helyszíne kiváló befektetési terméket jelent, hiszen közel van a budapesti Semmelweis Egyetemhez, évente több ezer magyar diák és mások állampolgárság érkezett ide, hogy tanulmányozza az orvostudományt és a többi biohigiéniai pályát.

A Klinikák a Budapest metrómegálló 3. vonalától mindössze néhány lépésre található. Emellett autóbusszal (n °: 9, 99, 99A, 17), mint trolibusz (89) és a kocsi (24., 28. szám).


A LAKÁSOK

Ebben az épületben 2 méretű lakást építettek a tökéletes méretben, a szakemberek szükségleteire gondolva, a VIII. Kerület diákjain és fiatal párosaiban. 1 és 2 hálószobás lakások.


Campus Modell: 1 hálószobás, 48,24 m és 51,32 m-es lakások kiváló áron € 74,597 és € 79,839 között.

Prémium modell: 2 hálószobás, 61,62 m és 69,17 m-es lakások nagyon kedvező áron 92,661 € és 110,726 € között.


A KONYHA

Ezek a lakások konyhái amerikai stílusúak, nyitott helyiséggel, hogy napközben érezhessék a szélességet és a természetes megvilágítást. Kültéri és világos konyha 4,5 és 6,5 m között Teljesen felszerelt és berendezett a legjobb háztartási készülékekkel: elszívó ventilátor, kerámia főzőlap és sütő.

A főzőlap és a konyhabútor helyzete magas és alacsony, adjon erre a helyre egy nagy praktikum és széles, ahol kreatív lehet a gasztronómia.

A TERRACE / BALCONY

Néhány lakásban 4,5 m és 10,5 m-es teraszok vagy erkélyek találhatók, amelyek lenyűgöző és pihentető helyet biztosítanak a pihenésre, elegendő helyet adva asztalhoz és néhány székhez, ahol külső vacsorát vehet igénybe.

A HÁLÓSZOBA

A lakások hálószobái 9,5 és 12 m közötti méretűek, kényelmesek és világosak. A megfelelő felszereléssel, ajtóval ellátott szekrényekkel rendelkezni fog mindent, amire szüksége lehet.

A FÜRDŐK

A fürdőszobák minden szaniter szerelvénnyel és csapattal rendelkeznek, mindezt a legjobb minőségben.

A NAPPALI

Ezeknek a lakásoknak az étkezői szélesek és világosak, kb. 20 m és 22 méterrel, kihasználva a külső fényt. Fa padló és sima falak.
Az étkezők szélessége jól elosztva, ezek a terek a legvilágosabban helyezkednek el a lakásokban.

Minden lakásnak kiváló elosztása és kiváló minőségű. Szintén számítanak vonzó design, modern és kényelmes helyen gondolkodó kényelmet és biztonságot. Az összes lakáshoz gázfűtési rendszer tartozik, és egy lakóegységenként.

A GARÁZS

A lakásokhoz az 1 emeletes autóparkoló tartozik, az emeleten közvetlenül elérhető. A garázsok kívülről könnyen megközelíthetőek és könnyen kezelhetők.


Ezek a lakások hatalmas potenciálisak, mert ...

... Budapest legnagyobb potenciális területén helyezkednek el, pár méterre a budapesti gyógyszerkamrától és a Budapest Egyetemi Kórháztól. ami jó befektetést jelent, vagy vásárolni azokat a családokat, amelyeket a gyermekek az orvostudományi karon szeretnének tanulni.

Nagyon versenyképes áron, mindössze 74,597 euróért egy 1 hálószobás vagy maximum 110,726 eurós lakás egy két hálószobás lakás számára kétségtelenül megbízható befektetés. A vásárlás most nagyobb eséllyel rendelkezik az egyes ingatlanok átértékelésére a következő öt évben, amikor a gyermekeid befejezik a főiskolai időszakot.

Másrészt jó lehetőséget kínál a vásárlásra, mert a tágas lakások árai legalább 30% -kal alacsonyabbak a hasonló helyeken.

MEGJEGYZÉS a hallgatók érdeklődésére

Az ingatlan jelenlegi tulajdonosai közül több lakást vásárolt, így gyermekeik Budapesten tanulhatnak. Mi a legjobb, ha Budapesten a főiskolai időszakodban maradsz a saját lakásaidon, és később bérelheted?

Így képes lesz arra, hogy felszerelje és felszerelje, hogy tetszik neked, anélkül, hogy alakítanod kellene egy bérelt lakást. Mindenki, te, a családod és a barátod, otthon fog érezni.

Ezenkívül ez nem lesz túllépése a családnak, és nem lenne túl jó befektetés Budapesten. Tudta-e, hogy a budapesti lakások bérleti díja drágább az akvizíció költségéhez képest?

Példa Campus modell:
375 Eur havonta * 12 hónap = 4.500 Eur * 5 év: 22.500 Eur

Példa Prémium modell:
500 Eur havonta * 12 hónap = 6.000 Eur * 5 év: 30.000 Eur

(Garázs bérleti díj 25 Eur havonta * 12 hónap = 300 Eur * 5 év: 1.500 Eur)

"Képzeljétek el a különbséget a budapesti pénzbérleti kiadások vagy az ingatlanbefektetés érdekes átértékelési perspektívái között!"

Valamit, ami figyelembe veszi a hallgatókat, hogy a budapesti új építési lakások bérleti díja nem éppen olcsó a város életszínvonalához képest. Az egyik ilyen lakás megvásárlása most nemcsak nagy éves megtakarítást jelent, hanem jövedelmező beruházást is jelent.

A budapesti új minőségi ingatlan kínálata nagyon korlátozott. Tudtad, hogy jelenleg több ezer nemzetközi diák vesz részt Budapesten? Nos, a Semmelweis Orvosi Iskola pár percnyi sétára van az épülettől.

Ehhez a számhoz hozzá kell adni a budapesti Erasmus hallgatók tonna számát, akik nem vállalják tanulmányaikat Magyarországon, hanem egyszerűen egy-két félévre.

MEGJEGYZÉS a befektetők iránt érdeklődésre

Ismeretes, hogy egy bérelt lakás bérbeadása egy egyetem közelében biztonságos üzlet. Ha tudod, hogyan bérelheted, évekig bérlõdsz.

Ezek az apartmanok egy magas építkezési minőségű épületben találhatók, Budapest bővítési és regenerációs területén, ahol a birtokok árszínvonala rendkívül jó, és az átértékelési lehetőségek egy átlagos időben nagyon ígéretesek.

Azok a lakások, amelyeket néhány befektető már megvásárolt, nagyszerű jövedelmezőséget eredményeznek.

Valódi példa
Beszerzési ár: 110.000 Eur
Bérleti díj: 525 Eur / hó
Bérelt garázs: 30 Eur / hó

Nem csak az iskola közelében lévő apartmanokat kereső hallgatókról beszélünk; hanem az oktatási és egészségügyi szakemberek számára is, akik ezen a területen dolgoznak, és részesülnek a munkához közeli szálláshoz.

Az Illes-i lakás lakóinak átértékelése biztonságos, mivel a lakások jelenlegi nagyszerű igényét kielégíti; valamint a budapesti gazdasági növekedés. Bővebb információért hívja a magyar telefont: +36 70 634 2499

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Tamas Csaki
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB