Eladás Kávézó/Étterem/Bár, Ukk, Veszprém, Magyarorszag, 84

Eladás - Cod. 39680

  • Tipus: Kávézó/Étterem/Bár
  • Terület: 245 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: földszintes/ két s

A Sümegi kistérséghez tartozó Ukk településen, a 84-es főút mentén eladó ez a jól bejáratott, nagy forgalmat lebonyolító, többféle üzleti tevékenységet magába foglaló ingatlan. A 2716 nm-es telken két nagy épület helyezkedik el: az egyikben található a kiterjedt és visszatérő vendégkörrel rendelkező, összesen 50 férőhelyes étterem. Az ingatlan a HACCP szabályainak megfelelően került kialakításra, rendelkezik a szükséges előkészítő-, raktár- és személyzeti helyiségekkel. A közművek külön mérhetőek, a fűtést gázkazán biztosítja. A vendégtérben helyezkedik el egy működő dohánybolt is, amely tovább bővíti az étterem vendégkörét.
A másik épületben található az autószerelő műhely; egy nappali+ 1 szobás lakóegység; egy szolgálati lakás; és az emeleten egy 5 szobás fizetővendéglátó egység.
A szerelőműhely 3 beállásos, 2 aknával és lapemelővel van felszerelve. Külön tároló és egy iroda is kapcsolódik hozzá. A fűtés szintén gázkazánnal, valamint vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható.
A műhely mellett helyezkedik el a magánlakás és a szolgálati lakás. Az előbbihez előszoba, konyha, nappali, hálószoba, tágas gardrób, fürdőszoba, mosókonyha és külön illemhely tartozik. A beépített konyhabútort még nem használták, a nyári hűtést klíma berendezés szolgáltatja.
A külön bejáratú szolgálati lakás helyiségei: előszoba, hálószoba és egy fürdőszoba.
Az emeleten 4 kétágyas és 1 három ágyas kiadható szoba került kialakításra, - mindegyik TV-vel felszerelt - melyekhez közös konyha, társalgó és két fürdőszoba tartozik. A szobák a fizetővendéglátás keretein belül egész éves bevételi forrást biztosítanak.
Az épületeket az évek során folyamatosan újították, karbantartották: statikai állapotuk kiváló és rendkívül jó minőségű szigeteléssel van ellátva.A vételár mindkét épületre vonatkozóan tartalmazza a teljes berendezést.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB