Eladás Hotel, Cserszegtomaj, Zala, Magyarorszag, Cserszegtomaj

Eladás - Cod. 37289

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 1890 m²
  • Szobák száma: 12
  • Épület állapota: Good

Több éves sikeres működő, nagyszámú visszatérő üdülőhelyes wellness vendégház eladó Cserszegtomajon. Hévíz és Keszthely között, 1,5 km-re Hévízi-tótól, 5 km-re található Balatontól.

Jól megközelíthető helyen, mégis csendes, nyugodt környezetben, egy természetvédelmi területen fekszik. Egy családias több épületből álló panzió és egy tulajdonosi lakás (2000 m2) 1,2 hektáros területen helyezkedik el. Egy nagy kert, külső úszómedencével, parkolókkal tagolt épületegyüttest, kétszintes apartman házak, főépület, wellness részleg és étterem alkotják.

A vendégek részére szépen berendezett, jól felszerelt 8 db. kétágyas szoba, 2-2 db. Négy-és hatfős lakosztályok, 4 db. stúdiók, 8 db. egy és kétszobás apartmanok vannak .. a déli és nyugati fekvésű erkélyekről gyönyörű kilátás nyílik Hévízre és az egregyi szőlőhegyre. Külső medence 11x5x1,5 ma belső fűtött pezsgőfürdő medence 34 c fokos, gyermekpancsoló, Kneipp-medence (talpmasszázs), fitnesz terem, szabadtéri fitneszpark, infra szauna, finn szauna, szolárium, só kamra, hajszárító, kozmetika, pedikűr, manikűr, áll rendelkezésre.

A panzióhoz tartozó étterem hangulatos berendezése, belső terme 80, fedett teraszza 120 férőhelyes.

A házak fűtéséről gázkazánok gondoskodnak a meleg víz ellátás napkollektorok + gáz és villanybojlerek biztosítják. A kert öntöztetése földalatti (120 m3) esővíz gyűjtő tartály és kút nyújt költségkímélő megoldást. Az étterem felett szolgálati lakás biztosított az alkalmazottaknak.

 A tulajdonos lakás nagyon igényes és jó beosztású kétszintes 200 m2-es, 3 nappali-étkezőkonyha, egy sarokkádas és egy zuhanyzós fürdő. Fűtési gázkazán, melyen keresztül a padlón keresztül melegítik a földszintet + a cserépkályha fokozza a kényelem érzését.

Minden épület a mai követelményeknek megfelelő, kiváló minőségű, energiakímélő anyagokból épült (műanyag nyílászárók, 10 cm külső szigetelésű 38-as bükk.

A panzió teljes felszereltséggel eladó.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Duna House Franchise Iroda Horváth Kálmán
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB