Eladás Ház, Vácrátót, Pest, Magyarorszag, József Attila utca

Eladás - Cod. 33165

  • Tipus: Ház
  • Terület: 40000 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

Budapesttől 35 kilométerre, jól megközelíthető (M2-es autópálya), rendezett község szívében található egy egyedülálló adottságokkal rendelkező, hatalmas birtokon kialakított luxus családi ház. 40 000 m2-es (4 hektáros), festői szépségű parkosított kertben helyezkedik el az épület, melynek környezetében nádassal körbevett tó, gyermekjátszótér, veteményeskert, istálló és legelő is helyet kapott.
A 470 m2-es, klimatizált, négyszobás, három fürdőszobás, kétkonyhás, szaunával, hidromasszázs-medencével és két garázzsal felszerelt otthon maximálisan kiszolgálja az ott élők luxusigényeit. A ház 15 éve minőségi alapanyagok felhasználásával épült. Nagy belmagasságú, 60 m2-es amerikai konyhás nappalija a rusztikus kandallóval barátságos hangulatú. A nappaliból nyíló 80 m2-es, keleti tájolású fedett teraszon egy hatszemélyes jacuzzi is helyet kapott. A földszinti hálószobából a mai trendeknek megfelelően egy-egy gardrób és egy-egy fürdőszoba nyílik. Az emeleten egy külön lakrészt alakítottak ki, hálószobával és fürdőszobával.
Az épülettel egybeépült a négyállásos angol bokszos istálló, nyerges tároló és a takarmány tárolására alkalmas fedett szín. Utóbbiak kis átalakítással jól hasznosíthatók egyéb célokra is. A két külön garázsban összesen négy autó fér el.
A háztól 25 méterre kezdődik a mesterségesen kialakított, 5000 m2 felületű, nádassal, fákkal körülvett, átlagosan 3-4 méter mélységű tó, amelybe pontyot és süllőt telepítettek. Kristálytiszta vize fürdőzésre, úszásra alkalmas, és a téli fagyos hónapokban korcsolyázásra ad lehetőséget. A díszpark kialakításakor ügyeltek az esztétikai és ökológia tökéletességre.
Rendszeresen megfigyelhetők itt ritka vízi madarak, a tóban horgászni lehet, míg az istálló lovak tartására ad lehetőséget. Az épület nagysága nemcsak egy család kényelmét szolgálhatja, hanem kis átalakítással akár lovas tanya, lovas panzió kialakítását is lehetővé teszi.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB