Eladás Ház, Nagyoroszi, Nógrád, Magyarorszag, Széchenyi út 9.

Eladás - Cod. 36985

  • Tipus: Ház
  • Terület: 300 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 3

Lakás hidetés szövege:

Nógrád megyében csendes, nyugodt környezetben, Váctól 35 km távolságra, a szlovák határ közelében 300 m2 (pince 124 nm, földszint 124 nm, 90 nm) 60 % készültségű családi ház eladó. 1800 m2 telek tartozik hozzá, amelyből további telek kialakítása lehetséges. A tetőtérből gyönyörű kilátás nyíilik a hora dombra.

A ház három szintes.
A pincében biztosított a természetes fény. A fal 60 cm-es zsaluzott vasbeton. A pincében lehetőség van kialakítani, egy mosókonyhát, fürdőszobát wc-vel, tároló helyiségeket, gépészeti helyiséget és garázst. Ezekben a helyiségekben a víz, fűtés és szennyvízelvezetés kiépítésre került. A pince teljes területe 10-12 cm-es ajzat betonnal van borítva.

A földszintre egy teraszon keresztül lehet bejutni. A padló 5 cm-es szigetelést kapott és a nappaliban, konyhában, wc-ben és fürdőben padlófűtés került kialakításra. A földszint helyiségkiosztása belsőépítész segítségével megtörtént, de igény szerint mosósítható. Ezen a szinten egy 13 m2-es vendégszoba, egy 9 m2-es gardróbé, egy 7,7 m2-es fürdő, egy 2,9 m2-es kamra, egy 3,4 m2-es előszoba, egy 1,8 m2 WC és egy 57,3 m2-es nappali, konyha került kialakításra.

A tetőtérben igény szerint alakíthatóak ki a helyiségek. Jelenleg ott falak nincsenek, a víz, fűtés, szennyvíz strang fel van vezetve. A tető 2017-ben lett felújítva (új színezett bádogozás, új fólia, megvastagított szarufák a szigetelő anyagnak, velux tetőtéri ablakok)

A ház 30 cm-es téglából épült, ahol statikailag szükség volt rá, ott 38 cm-es. Az épületbe 2017-ben 7 légkamrás, háromrétegű, műanyag nyílászárók lettek beépítve, alumínium redőnyökkel. A ház 10-cm-es szigetelést kapott. Annak a falnak a szigetelő anyaga, a lábazati szigetelőanyag és az emelet födém szigetelő anyaga a ház árában benne van.
A házba a villany, a szennyvíz és a víz be van vezetve. A gáz rendelkezésre áll a telken, ki van építve, de a házba még nincsen bevezetve.

Az ingatlan tehermentes, rendelkezik birtokbavételi engedéllyel.

Hívjon bizalommal további információkért. Az ingatlan megtekinthető, de kérem előzetesen néhány nappal előtte egyeztessen velem.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB