Eladás Ház, Lövő, Győr-Moson-Sopron, Magyarorszag, Fő utca

Eladás - Cod. 29451

  • Tipus: Ház
  • Terület: 85 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: -

övőn eladó egy 90 m2-es téglaépítésű, három szobás családi ház. Kitűnő az elhelyezkedése, hiszen központi helyen található, pár perc alatt megközelíthető az iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, bolt, játszótér és a buszmegálló. A vasút állomás is 10 perc gyalogosan.
2014/2015-ös években az épület teljes belső átépítésen és felújításon esett át, hő- és hangszigetelt borovi fenyő ablakokat és bejárati ajtót építettek be. A tetőt is lecserélték.
Megtörtént a vízvezeték és a villamos hálózat cseréje, a fűtést is modernizálták, az otthon melegéről és a meleg vízről egy kombi gázkazán gondoskodik.
A ház alulról új szigetelést és víz elleni védelmet kapott, a falak és a plafon gipszkartonnal burkolt, mely alatt 10 cm-es üveggyapot található. A szigetelésnek és a modern kazánnak köszönhetően a ház rezsije nagyon kedvező.
A házat tágas terek jellemzik. Az előszoba úgy lett kialakítva, hogy hátsó falán gardrób szekrény beépítése lehetséges, a konyhát összenyitották a nappalival így jól kihasználható életteret kaptak.
Innen nyílik a gyermek és a hálószoba, valamint a fürdőszoba is.
A harmadik szobát jelenleg tárolónak használják, de az átalakításához minden adott.
A telek 1600 m2 elhelyezkedése révén - a későbbiekben komoly lehetőséget is rejt magában, mivel a telek vége egy másik utcára nyílik!
Az udvaron fúrt kút található, amelyről a kerti locsolás megoldható. Apró konyhakertet találunk az egyébként teljesen füvesített területen, ahol már termő gyümölcsfák vannak.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB