Eladás Ház, Buda, Budapest, Magyarorszag, Budaliget

Eladás - Cod. 33572

  • Tipus: Ház
  • Terület: 221 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2
  • Épület állapota: Excellent

A danubiohomes örömmel kínálja ezt a jól bemutatott négy hálószobás családi házat a II. kerületben a nagyon kívánatos Budaliget területén. Az ingatlanot szeretettel karbantartották és frissítették a jelenlegi eladó, nagy recepciós helyiségekkel és tágas hálószobákkal. Ez nem szabad kihagyni. Az elmúlt 2 évben teljesen felújították az otthoni olasz csempékkel, német szaniterekkel és padlófűtéssel. Van egy biztonsági fólia az ablakok oldalán, plusz ABUS biztonsági dzsip minden ajtón és ablakon, otthoni kamerarendszer, sárvédő orr. Az ingatlan egy nagyvonalúan berendezett nappaliból áll, amely jól illeszkedik a jól bemutatott konyha / étkezőbe.

 
A konyha rengeteg felszíni és tárolóhelyiséggel rendelkezik, és jó állapotban van semleges dekorációval. Az étkezés rengeteg helyet biztosít egy 8 férőhelyes étkező asztalhoz. Az étkező nyílik egy kellemes télikertre, amely tökéletes, tágas hely, és a hátsó kertre néz. Az aktuális eladó nagy kiterjedésű, hogy további lakóteret hozzon létre, amely egy nagy társalgó és egy különálló földszinti WC.

 

Az első emeleten három hálószoba található. Vannak teraszok, ahol hozzáférést biztosít a hálószobákból. A fürdőszoba egy semleges dekorációval, fürdővel és fejtámlával.

  

A fürdőszobában zuhanyzó van. A második emeleten van a nagy tetőterasz, az irodaház és a WC.

  
Külső: Fűtött sósvizes medence található. A hátsó kertet főként a gyepes erdőkre fektetik, könnyen karbantartható. A mellékhelyiséghez két garázs tartozik.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Tamas Csaki
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB