Eladás Ház, Buda, Budapest, Magyarorszag, Tőke utca

Eladás - Cod. 28243

  • Tipus: Ház
  • Terület: 200 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 2

ELADÓ Budatétény CSENDES családias, fejlődő részének, enyhe forgalmú mellékutcájában egy TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT családi ház.

A ház mellett egy az utcára nyíló fedett garázs található, melynek hátsó kijárata az udvarra nyílik. Ezen túl a ház oldalában kialakításra került egy másik fedett garázs is, ezzel biztosítva két autó számára is a fedett parkolást. A ház főbejárata a körbekerített belső, térkővel burkolt udvarról nyílik. A ház teljes egészében, korszerű anyagok felhasználásával lett kívül-belül felújítva. A szigetelés 10cm vastag, a nyílászárók fa szerkezete új szigetelt üvegezést kapott. A tetőtérben Velux résszellőzős ablakok kerültek beépítésre. A ház benapozottsága kíváló, köszönhető fekvésének és a sok üvegfelületnek egyaránt. A nyári meleg elviselhetőségéről a ház teljes klimatizálása gondoskodik, melyet több nagy teljesítményű egység garantál. A fűtést és melegvizet kondenzációs kazán működése látja el, valamint az emeleten a melegvízszolgáltatást egy villanybojler egészíti ki.

A házat gondozott, parkosított kert veszi körül, melynek hátsó részében kapott helyet egy külső medence.Mérete 4x8m,ami elegendő teret biztosít több ember számára is a nyári fürdőzéshez. A telken található egy melléképület is, mely egy összkomfortos, légkondícionált, konvektoros, 52m2-es lakást rejt magában. Ez az adottsága az ingatlannak tökéletes lehetőséget biztosít több generáció együtt élésére.

A környék infrastuktúrája ideális lehetőséget kínál minden korosztály számára.

További kérédésével várom hívását akár hétvégén is!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB