Eladás Három hálószobás lakás, Budapest, Budapest, Magyarorszag, 1111, Budapest, Gellért tér

Eladás - Cod. 32417

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 118 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1

118 nm-es, teljesen felújított lakás eladó a Bartók Béla körúton, a Gellért téren, egy 1905-ben épült történelmi épületben, mely lifttel felszerelt.
A lakást teljesen felépítették a lakberendezési és HVAC tervek szerint, beleértve az elektromos kábelköteget, a fűtést, a hűtést és a szellőzést. Az egész falat egyedi bútorokkal és kiváló minőségű konyhai felszereléssel látták el. Az újjáépítés során a legfontosabb szempont az architektúra stílusának megőrzése volt, és megújítani a lehetőségeit az eredeti belső terekről, például az ablakok szerkezetéről, amely gazdag kézi készítésű részletei olyan egyediek, amelyeket nem lehet másolni.
A lakásban minden szobában van saját padlófűtés szabályozója, az élettérben és a három hálószobában van saját légkondicionáló rendszere is, és minden ablakban motoros alumínium redőnyök vannak felszerelve.
A terület rövid bemutatása: egy rövid sétatávolságon belül el lehet érni, ami élni vagy szórakozni, mint sok élelmiszerbolt, számos étterem, kávézó, az Alle Plaza, az új 4-es metró, a Gellért fürdő, számos villamos és buszok, a nagyterem, a művészeti gelleries, a Gellért-hegy, a Váci utca, olyan sok dolgot, amit még nem lehet számolni. A város szívében, történelmi részben, de még mindig érintkezik a zöldövezetgel.
A lakás teljesen bútorozott és mozgatható. Az ár nem tartalmazza a beépített egyedi bútorok és kiegészítők árát, melyet a lakásnak 45 000 EUR értékben kell megvásárolnia.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB