Eladás Gazdasági épület, Dombovar, Baranya, Magyarorszag, Petöfi utca 42

Eladás - Cod. 37460

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 4006 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 1

Privát eladás a tulajdonosnál! Gyönyörű, újonnan felújított ház 4 000 m²-en! Azonnal szabad és készen áll a gyűjtésre! A Gunaras Dombóvár termálfürdő közelében. Van egy nagy jól karbantartott gyepterület, több stabil épület, egy nagy garázsos pajta. A ház épül a svábban Még abban az időben a németek, a faluban még mindig vannak magyar német svábok és sok német előadót is itt élnek. 34.500 euró értékben értékesítjük ingatlanunkat. Dombóváron kívül nagyon közel van, a hely nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik, és a ház még mindig nagyon csendes mellékutcában és zsákutcában, a természet itt szép és itt egy nagyon jó levegő.

A ház 90 m² 2 szoba, 1 fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, nagy konyha étkezővel, 2 tárolóhelyiség. Van egy borospince is, ahol a nyáron nagyon jó. Vannak sertések / kecskehúsok, kancsók, lovak / tehénállatok, nagy garázsos pajta. Minden istállót szilárd, nagyon szilárd állapotban szilárd és vastag téglával, és természetesen minden száraz és tiszta. Rengeteg tárhely / tároló és sok lehetőség van arra, hogy bővítsd az épületeket a másik lakóteret illetően.
A kert jól karbantartott, nagyon nagy gyep, ideális önellátásra és lovak tartására is. A házat teljesen felújították a magból és új tetőt is kaptak. Teljesen új padlót kapott, új csempézett, új műanyag ablakokat szereltek fel, az egész elektromos szerelést és a vízvezetékeket is megújították. A házban egy új központi fűtési rendszert és minden egyes helyiségben új fűtőtesteket szereltek fel, a rendszer újonnan feltöltötte a fagyállóval.

3 termálfürdő található a ház közvetlen közelében. A leghíresebb és legnagyobb termálfürdő itt található Dombóváron. Gyönyörű túraútvonalak és számos horgásztó található. Kaposvár gyönyörű városa szintén nem messze a háztól.

Az ingatlan több mint 4000 m², alkalmas önellátásra, és mindenféle állatok megőrzésére, mint pl. Juh vagy ló. Ha nem akarsz magadra vigyázni az ingatlanra, bérbe is adhatja azt, és akkor semmi köze hozzá. Lakóingatlan, udvar és gazdasági épületek, azonnal megvásárolható, várakozási idő nélkül. A nagy füves területű kert teljesen földszintes, így könnyen megközelíthető az idősek számára, és könnyű tisztítani és könnyen kaszálni egy fűnyíróval.

A házban a következő városok találhatók: Dombóvár, Kaposvár, Pécs (Fünfkirchen) a ház alatt. Igal és Tamasi termálfürdői a közelben vannak. A Balaton mintegy 60 km-re található.

Schwabenhausunk a magyarországi német lakosság területén van, ott nagyon szép, az éghajlat a legszebb és legmelegebb Magyarországon, itt a napsütés legnagyobb órája Magyarországon. Gyors internet és német TV található a városban. A szomszédok nagyon barátságosak, segítőkészek és csendesek!

Télen a ház nagyon jól megőrzi a meleget, hiszen nagyon vastag, szilárd falú, jól szigetelt, a központi fűtés nagyon energiatakarékos és gazdaságos. A forró nyáron a házban hűvös marad a vastag falak miatt, így mindig nagyon jó éghajlat van a házban.

Az ingatlan közel van a városhoz, és mindent meg lehet kérni, sok étterem, német iskola és oktatási központ, DIY üzletek, mint az Obi. A szupermarketek, mint például a Lidl, az Aldi, a Penny, a Spar stb. A jól karbantartott helyen orvos, templom, vasútállomás, üzletek és üzletek is találhatók.

Német és tulajdonos vagyunk, a ház ingyenes és üres. Minden új, nagyon tiszta és azonnal ingyen! Magántulajdonban és jutalék nélkül értékesítik.

Egy német nyelvű ügyvéd megvásárlásánál, az összes átutalással, a munkavállalókkal, például a háztájiakkal való kapcsolattartáshoz stb. Szívesen segítünk.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB