Bérlet Farm, Kismezőpuszta, Borsod-Abaúj-Zemplén, Magyarorszag, Kismezőpuszta, Hungary

Bérlet - Cod. 38375

  • Tipus: Farm
  • Terület: 750000 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 1
  • Épület állapota: Excellent

Gyönyörű 75 hektáros, gazdag termőhely és a Bukk Nemzeti Park lábánál fekvő épületek. A tulajdonos a nyugdíjba vonulást tervezi, és megfelelő vásárlót / bérbeadót szeretne keresni a csodálatos termékeny ingatlanért, amely az elmúlt 20 évben rendkívül jól gondozott és korszerűsített. 2 éves és 10 éves bérleti díj

A tulajdonosok otthonában 3 hálószoba két fürdő található, és teljesen felújított és berendezett. Gyönyörű csempe tető, fa keret veranda és csempézett az egész. Az ingatlan további 4 egységnyi panziót kölcsönöz, amelyet az Airbnb-hez lehet használni, vagy hétvégi kirándulásokra, partikra, esküvőkre vagy üzleti konferenciákra. 6 nagy frissítési épület veszi körül az épületet. Használható silóként, szarvasmarhák, baromfi vagy üvegházak számára, valamint felszerelésekhez. Ez a kulcsrakész munkafarm, amely minden engedélyt tartalmaz.

A ló, a gyaloglás és a rally pályák a szálláshelyen találhatóak, és további 1000 hektáros területre terjednek ki, majd belépnek a parkba. Frissített villamos, gáz és víz minden nagyobb épületre.

Az ingatlannak saját ipari elektromossága nincs szükség engedélyre
A tulajdonnak saját csatornája nincs engedélye
Az ingatlan saját vízellátással rendelkezik

Az ingatlant ipari parkként lehet felhasználni, és több célból is zónában van. Ipari villamosság a helyszínen, valamint a napenergiával való átalakítás engedélyei.

Traktor Trailer weight station a helyszínen gabona / szarvasmarha / homok /

Gyönyörű tópart halászatra, úszásra vagy kenuzásra.

Az amerikai és az euró barátságos közösség nagyon nagy ázsiai lakosság is a közelben ... vállalati üzleti üdvözlet

A termőföldek sokféle terméshez, valamint szőlőhöz és gyümölcsfákhoz tartoznak. Ez egy nagyon nagy szarvasmarha-farm volt évek óta, és van egy kerítéshálózat, amely az első naptól készen áll a használatra. Kiváló vízelvezetés és patakok vannak a tulajdonban.

Ennek az ingatlannak a vásárlójának joga van az első visszautasításra, ha a további 24 hektáron további 1000 hektár földterület lesz elérhető. További mezőgazdasági területek bérelhetők.

A tulajdonos a helyszínen van, ezért kérjük, hagyja abba bármikor az ebédet és nézze meg az ingatlant, amikor elérhető.

10 hektár, valamint minden épület, tulajdonos otthona, bérleti egységek is bérelhetnek rövid távon 2 vagy 7 éves időszakra, mielőtt a további földterület elérhetővé válna .. az ár 4000,00 EUR (4000 €) havonta. Ez azt is lehetővé tenné a lízingbevevőnek az első elutasítás jogát, amikor bármely más további földterület elérhetővé válik a gazdaság / ipari park körül bérelni vagy megvásárolni

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB