Eladás Egy hálószobás lakás, Budapest, Budapest, Magyarorszag, Illés utca 12

Eladás - Cod. 33619

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 38 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 4
  • Épület állapota: Excellent

AZ ILLES ÉPÍTÉS

Ez a kényelmes lakás, az Illés és a Körös utcák között található Illes épület új építésének része. Egy hatemeletes épület, padlónként 13 lakás és üzlethelyiség a földszinten, portálokon elosztva.

Kiváló minőségű épület automatikus ajtónállóval, 2 lifttel, magas technológiai rendszer TV-khez, elektromos rendszer a világításhoz és közvetlen hozzáférést biztosít a garázsokhoz. egy modern és világos kültéri.

Helyszíne kiváló befektetési terméket jelent, hiszen közel van a budapesti Semmelweis Egyetemhez, évente több ezer magyar diák és mások állampolgárság érkezett ide, hogy tanulmányozza az orvostudományt és a többi biohigiéniai pályát.

A Klinikák a Budapest metrómegálló 3. vonalától mindössze néhány lépésre található. Emellett autóbusszal (n °: 9, 99, 99A, 17), mint trolibusz (89) és a kocsi (24., 28. szám).

 

VIII

Ezek a praktikus lakások az Illés épületben találhatóak, a VIII. Kerületben, Budapest egyik központosabb kiadóterületén. Olyan terület, ahol minden szolgáltatásra szükséged van: éttermek, kávézók, mozik, teremfürdők, wellness központok és szépségközpontok, fodrászat stb.


Ez a körzet a több ezer diák és fiatal számára jellemzett, mert többek között ott van az Orvostudományi Kar. Hasonlóképpen csendes és rekreációs terület, biztonsága és parkjai, mint például a nagy méretű Orczy Park.

Az Orczy Park egy híres park, amely száz éves fákkal és terekkel rendelkezik, ahol a sport gyakorolható és játszótér is lehet. A park, amelyet minden természet és sport szerelmese szeretne meglátogatni; sportiskola is van, ahol edzhetnek teniszezők, labdarúgók, kosárlabdák, kézilabdázók, korcsolyázás és mások budapesti sportok.

Nagyon közel ehhez a lakáshoz Budapesten egy 3000 m-nél nagyobb tornaterem található egy nagy medencében és széles körben, ahol úszni is lehet.

Kiváló kapcsolat a térség tömegközlekedésével is.

Ha érdekel, kérjük, hívjon fel erre a számra: +36 70 634 2499

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Tamas Csaki
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB