Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), Tokaj, Borsod-Abaúj-Zemplén, Magyarorszag, Arany János utca

Eladás - Cod. 39843

  • Tipus: Egyéb (kereskedelmi ingatlan)
  • Terület: 241000 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 0

!!Világörökség részévé nyilvánított, védett TOKAJI BORVIDÉKEN, magyar tulajdonban működő SZŐLÉSZET ÉS BORÁSZAT!!
A vállalkozásban a szőlőtermesztéstől a palackozásig és raktározásig az összes feltétel biztosított, EU-s minőségben.
23 hektár saját tulajdonú területen gazdálkodnak a Tokaji történelmi borvidék legnevesebb hegyoldalain, kedvező Dél-, Délnyugati tájolású dűlőkben. A termesztés jelenleg tradicionális Tokaji fajtákkal történik új, vagy felújított, korszerű térállású, 5.200 tőke/ha ültetvényekben. A szőlők a borászat körül, elérhető távolságban, jó logisztikával találhatóak. Termékeik közül több olyan bor található, melyek a kül- és belföldi megmérettetéseken, kiállításokon kiemelkedő díjakat hoztak el!
Pincészet és üzem jelenlegi éves kapacitása 500.000 palack/év, melynek nagyobbik részét exportálják. A borászat 40%-ban a hazai igényeket elégíti ki, 60%-ban export partnereinek szállít, Európába, Távol-Keletre és Amerikai piacokra is.
A vállalkozás része maga a 4400 nm-es belterületi telken lévő közel Br. 740 nm-es borászati üzem-vendégház, melynek teljes földszintjét a borászat foglalja el. Mindig az aktuális-legfrissebb ISO minősítéssel rendelkezik és kielégít minden jelenlegi EU-s követelményt a gyártás, érlelés, tárolás teljes folyamatában. Az üzem komplett, a vákuum préseléstől, a redukciós borérlelő tartályokon és a palackozó üzemen keresztül. A hordózott folyóbor 2 db egyenként 500 nm-es saját pincében megoldott, melyek több száz évesek, történelmi korúak.
A borüzem felett található még egy minden igényt kielégítő vendégház, 7 hálóval és óriási közösségi térrel, amerikai konyha-étkezővel 320 nm-en. Ugyanitt található egy jelenleg lakható állapotú kúria épület, mely a későbbiekben bormúzeumként, vendégházként funkcionálhat.
Raktáron tárolt palackozott és folyóbor készletmennyisége jelenleg kb: 300 millió Ft (nyilvántartási áron), ez folyamatosan változik.

Továbbá az értékesítés tárgya egy, a község központjához közeli, másik 6500 nm-es telek. Ezen a területen jelenleg egy új nagyberuházást kezdtek el projectként. A cég alapelve a folyamatos fejlesztés és tőke visszahelyezés. Itt egy új, 2500 nm alapterületű borkombinát kerül megvalósításra, megnövelt területű üzemmel, mely kamionokkal is könnyen megközelíthető lesz. Az emeleten több szobás panzióval, panoráma borterasszal, közösségi térrel.
Az építkezés már folyik, elkezdődött! Megvalósítási határideje 2020.10. hónap. Mivel a cég megpályázott és sikeresen elnyert vissza nem térítendő EU-s pályázatot, a project megvalósítása időre szükséges.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB