Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), Érd, Pest, Magyarorszag, Daróczi utca 41

Eladás - Cod. 34869

  • Tipus: Egyéb (kereskedelmi ingatlan)
  • Terület: 1185 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 1

Videó : https://www.youtube.com/watch?v=1B09K6vJ5Yc&t=11s


Érden frekventált helyen eladó tevékenység váltás miatt,kimagasló ügyfélkörrel rendelkező ,jelenleg is működő autójavító komplexum lakásokkal (6db),kézi autómosó,szerviz,karosszéria javítás,fényezés,gumi szerviz . . . .
Autószervizek és az autómosók felett összesen 5 db lakás helyezkedik el,ami kiválóan alkalmas akár irodák kialakítására is,lakások mindegyike hangszigetelt,tehát a szerviben folytatott tevékenység semmilyen zavaró tényezőt nem jelent!
Egy darab lakás Szerviz mellett helyezkedik el amit egy lépcsőház köt össze a műhely résszel,kiváló adottságainak köszönhetően szintén sok oldalú célra alkalmazható,ehhez az ingatlanhoz tartozik egy impozáns méretű kerti medence és egy privát udvar rész is!
Az ingatlan 2007-ben épült a 4 lakás és az autószerelő műhely együttesen 755,88 nm (hasznos),teljes őszközmű,ipari áram,részben klimatizált lakások . . .
2010-ben Folytatólagosan épült hasonló funkciókkal egy 378,88 nm hasznos területű ingatlan,ami 2 db szerviz állás 1 db kézi autómosó 1db büfé és 2db lakásból áll , tevékenységi kőr itt is ugyan az : kézi autómosó,szerviz,karosszéria javítás,fényezés,gumi szerviz . . ,teljes őszközmű,ipari áram,részben klimatizált lakások . . .
A szerviz állások lehetővé teszik teherautók,kamionok befogadását is,a 2 épület együttesen 5db szerviz állással rendelkezik ami egyszerre akár 10 db nagyobb méretű személy vagy kis teherautó befogadására is alkalmas,szerviz állások mindegyike majdnem teljes hosszában szerelő aknákkal ki épített + 2 db autómosó állással + 1 db igényesen ki alakított büfével!
Szerviz állások és a műhely méretei még helyi viszonylatokban is egyedülállóak,kiváló adottságok mellett az igényesség is párosul, fel csiszolt és polírozott padlózat és a 3 méter magasságban burkolt oldalfalak teszik lehetővé a még színvonalasabb kiszolgálást! A 2db autómosó oldalfalai mennyezetig burkoltak és szintén csiszolt és polírozott padlózattal rendelkeznek!
Az épületek bármely más tevékenységre is kiválóan alkalmasak,az M7 -es autópályától mindössze 3 km-re fekvő ingatlan és a frekventált hely minden célú vállalkozásnak eleget tesz!
Rengeteg extrával ki épített mindkét épület!! Pl. Több millió forintos kamera rendszer,riasztó rendszer,internet, szalagfüggöny,parketta,be épített gardrób szekrény . . .

Igény szerint cég és a műhely felszereltséggel együtt is megvásárolható az ingatlannal!
Kérésre további képeket küldök!
Korábbi vidó : https://www.youtube.com/watch?v=1B09K6vJ5Yc&t=11s

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB