Eladás Üzlet, Sopron, Győr-Moson-Sopron, Magyarorszag, Táncsics utca

Eladás - Cod. 35529

  • Tipus: Üzlet
  • Terület: 300 m²
  • Szobák száma: 11
  • Emelet: 2
  • Épület állapota: New building
  • 142.00

70.000. EURO-ÉVES JÖVEDELEM
Kínálunk eladásra ezt az újonnan felújított, kiterjesztett és rekonstruált vendégház 5 apartman. Az építési engedélyt 2016-ban adták ki, 2017-ben a kihasználtsági engedélyt!
Az épület 497 m2-es telken található Sopronban, a Táncsics Mihály utcában. A bécsi repülőtér innen 70 km-re, a pozsonyi repülőtér pedig Soprontól 90 km-re fekszik. Sopron Magyarország legnyugatibb városa, a Hűség és a Szabadság városa.
Beléphetünk a saját belső udvarra egy elektromos kapun keresztül. Van egy parkolóhely 5 parkolóhellyel. A kert és az udvar októberben fejeződött be egy kerti életrajz tervei szerint. Van egy kis dzsungel tornaterem, amely szórakoztatja a gyerekeket, így a családok kényelmesebb kikapcsolódási idővel rendelkeznek.
Az apartmanok külön bejárattal rendelkeznek, és teljesen felszereltek: új konyha, kerámia főzőlap, A + + hűtőszekrény fagyasztóval, mosogatógép, gránit mosdó, mikrohullámú sütő (minden amire szüksége van egy konyhában), LCD TV, Wi-Fi. A nappaliban kihúzható kanapék, az étkezők új asztalokkal és székekkel vannak ellátva. A hálószobákban IKEA kétszemélyes ágyak, matracok (HAFSLO) és persze ágynemű (Billerbeck) és szatén ágy (damaszt) ruhák vannak felszerelve.

Az apartmanok egyedileg szabályozható, mérhető, elszámolható padlófűtéssel rendelkeznek, a forró vizet puffer tartályon keresztül biztosítják. A fűtési rendszer nagy teljesítményű kondenzációs gázkazánon (garanciával) rendelkezik, amely az alagsorban van. (Az alagsori terület kb. 100m2.)
Az apartmanház működik, több hónapos tapasztalat szerint 70.000 eurós éves jövedelem várható, ami indokolt! A művelet teljes mértékben megalapozott és engedélyezett, eladó teljes körű szolgáltatást nyújtó, személyzet és takarítással!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB