Eladás Hotel, Hévíz, Zala, Magyarorszag, 8380 Heviz, Szechenyi u. 23

Eladás - Cod. 31548

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 2450 m²
  • Szobák száma: 51
  • Emelet: 3

ELADÓ *** Hotel központjában az egyedülálló strand előtt ingatlan Hévízi tó Magyarországon

A város Hévíz található a Magyarország délnyugati részén. Csak 14 km-re a szálloda van a nemzetközi repülőtér, az azonos nevű város. A Hévízi-tó az egyetlen természetes termál tó a világon, mégis időpontjában ismert a Római Birodalom, ahol fürdeni, és érdekel az egész évben. Hála a csodálatos tulajdonságai a turisztikai áramlását a területen évről évre növekszik. 2012-ben például érkeztek eddig csak 19 ezer turista Oroszországból, míg 2017-ben magasabb volt a részvételi arány 64% -hoz képest 2016-ig (a hivatalos adatok szerint az orosz Szövetség radiátorrács).
Az adatok a fent említett, és az a tény, hogy a szálloda egy öt perces sétára található a tó, hogy a Pannon Hotel amelyek jelentős kilátások jövőbeli fejlődést. Szintén ez mellett található a templom a Szentlélek, a fő templom a város, határos a városháza. Szemben a szálloda van a helyi bolt, ami nagyon fontos a turisták a szállodában választás.
A hotel (összesen 2450 nm) 1977-ben épült, három szinten 51 szoba, parkoló a vendégek, étterem (100 nm), rudak (48 négyzetméter), konferencia terem 50 férőhelyes. Minden szobához fürdőszoba, hűtőszekrény, TV és erkély. Az étterem 60 férőhelyes. Van még két iroda, egy szoba kezelést, valamint a különböző szolgáltatási területeken lehet alakítani annak érdekében, hogy további helyiségek. A parkoló területén található a szálloda kapacitása 10 személygépkocsi és 5 busz.
Mivel az utolsó felújítás 2003-2005-ben van szükség, e tekintetben új munkahelyet. Te is úgy gondolja, a toronyház, a szervezet egy egészségügyi központ, az építkezés egy medence, a nyitó étterem az útra, az építési melléképületben lakások, az elrendezése a Volta-rendszer a tetőn , az, hogy az ingatlan önellátó egy esetleges villamos energia értékesítése harmadik félnek. Magától értetődik, hogy a rekonstrukciós program függvényében, hogy a költségvetés várható. Ők szintén nem zárják ki berendezést az Európai Közösségben. Az egyediség a központban, és a szálloda elhelyezkedése (a jövőben is szanatórium) garantálja a jó jövedelem egy bizonyos beáramló ügyfelek.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB