Eladás Ház, Szeged, Csongrád, Magyarorszag, Télikikötő

Eladás - Cod. 25569

  • Tipus: Ház
  • Terület: 110 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

A tápéi vízügyi üdülőtelepen (a Tisza és a jacht kikötő közötti földnyelv) saját tulajdonú telken, lakható tiszaparti üdülő eladó. Az üdülő téliesített, magas beton lábakon áll (töltésszint feletti magasságban.B30-as téglából épült +10 cm szigeteléssel. Az épület 5 éve lett teljesen kívül-belül felújítva, szigetelve: új kandalló, új villany és vízvezeték, új padló és mennyezet fűtés-hűtés (geotermikus hőszivattyúval), új kovácsoltvas ajtó és ablakrácsok, riasztó, új konyha Bosch beépített gépekkel, minden burkolat, beépített szekrény, szaniter új .

A földszinten a tartó lábak között hatalmas (pl.: 6 db. gépkocsi elfér) terület. Az első szintre lépcsőn feljutva a 27 nm teraszról tekinthetünk a Tiszára és a kertre, az épületet körfolyosó öleli. Belül az első szint nappali (kandallóval), étkező, konyha mellett egy tároló-gépészeti helység és egy fürdőszoba-WC található. A második szint tetőtér, ahol egy nagy hálószoba és egy fél vendégszoba, valamint egy fürdőszoba-WC van. A kert rendelkezik egy kikövezett területtel, ahol asztal padokkal, sütőhely 6 ülőkével és egy mosogató-tusolóhely lett kialakítva. A vízen egy 3 x 3 méteres stég tartozik a házhoz.

A szegedi Tiszapart egyik legszebb része, a Maros torkolat 120 méterre. A Tisza varázslatos hangulata, látványa magával ragadó, itt minden nap üdülés, akár a nyugalmat, akár a baráti, családi rendezvények élményét keresi.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB