Eladás Ház, Nagymaros, Pest, Magyarorszag, Pállya Celesztin Strasse

Eladás - Cod. 27154

  • Tipus: Ház
  • Terület: 100 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

NAGYMAROSON, a DUNAKANYAR egyik legszebb fekvésű településén eladó egy, a VISEGRÁDI VÁRRA ÉS A DUNÁRA PANORÁMÁS, magas színvonalon és igényesen kivitelezett ÚJÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ, kivételes adottságokkal bíró HATALMAS KERTTEL!!!


Az épület 2013-ban készült el az osztrák WOLFHAUS cég építési rendszerével, mellyel PRÉMIUM MINŐSÉGŰ anyagokból CSÚCSKATEGÓRIÁS HŐSZIGETELÉSŰ ingatlanok kerülnek kivitelezésre.


Az egyszintes MODERN CSALÁDI HÁZ 100 m2-es hasznos alapterületű, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIVAL + 3 HÁLÓSZOBÁVAL rendelkezik, DUPLAKOMFORTOS. A fűtést MELEGVIZES PADLÓFŰTÉS, továbbá a meghitt hangulatot adó CSEMPEKANDALLÓ biztosítja, távfelügyeletre bekötött RIASZTÓVAL felszerelt.


A családi ház A+ ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNNYAL rendelkezik, a tavalyi év teljes fűtési költsége nem haladta meg a 100.000.- Ft-ot, ami a téli 6 hónapra vetítve kevesebb, mint havi 17.000.- Ft-ot tett ki. Az ingatlan továbbá rendelkezik OKOSHÁZ előkészítésekkel és a vezérelt áram is bevezetésre került, melyet a megfelelő eszközök használnak.


A belterületi TELEK valamivel több, mint NEGYED HEKTÁR méretű, DÉLI FEKVÉSŰ, a Nagymarosra jellemző lépcsőzetes lejtéssel. Adottságai alapján akár több funkcióval is megtölthető, helyet kaphat mind az INTIM KERT, a JÁTSZÓTÉR, a GYÜMÖLCSÖS, a KONYHAKERT, vagy akár GAZDASÁG is. A telek egyik különlegessége a családi ház mögött található 12m2-es alapterületű BOROSPINCE, amelybe szintén bevezették a villanyáramot.


Ha MESÉS KÖRNYEZETBE vágyik, de nem szeretne lemondani az új épület nyújtotta kényelemről, vagy egy KITŰNŐ BEFEKTETÉST szeretne, akkor ez az ingatlan épp Önre vár!


Irányár: 59 M Ft

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB