Eladás Ház, Kaposvar, Somogy, Magyarorszag, Somogysárd, Kossuth u. 44.

Eladás - Cod. 31444

  • Tipus: Ház
  • Terület: 7400 m²
  • Szobák száma: 3+1
  • Emelet: -

Családi Ház Eladó Somogysárdon

Balatonhoz közeli település, 50 km-re van Somogysárdtól. Kaposvár 19 km tőlünk. rendkívül jó a közlekedés, óránként van autóbusz járat, a háztól 5 háznyira van a buszmegálló. Kocka alakú a ház, az alapja emeletes háznak megfelelő alapot építettek. Folyosóról nyílnak a helységek. Konyha, spájz, padlásfeljáró, wc, fürdőszoba, utca frontra 2 szoba, mely padlószőnyegesek.
1 nagy nappali 4 m-es portálfallal+ 1 ablak. Szép világos, panorámás a kilátás minden irányban. Gáz-központi-fűtéses termosztáttal ellátva.
A nagy házat egy poliészter tetős terasz köti össze egy komfort nélküli lakrésszel. (megoldható az összkomfort is), itt konvektorok vannak, de lehet hagyományos fatűzelést is alkalmazni. 2 garázs van. A lenti udvarban állattartás céljára vannak ólak, és a faház.
7404 nm-es a telek, de kérésre a szántó megosztható, amely 4000 nm.
A ház az utca legszebb-legmagasabb pontján található, az egyik képen próbáltam is jelezni.
A falak tapétásak, de tisztasági festést ajánlok. Azonnal beköltözhető állapotban van, bútorozottan és anélkül is. Az udvar, a kert a heti rendszeres karbantartásban részesül, a(szántó;-kukorica van vetve). A telek megosztható megegyezés kérdése. A falú ápolt, szépen felújított közintézményekkel rendelkezik. Egy megtekintést megér! :) 6.500.000.-Ft
We are pleased to present this three bedroom bungalow which is located in a small village of Somogysard. Somogysard is only 20 kms away from Kaposvar (which is a capital of Somogy county) and 50kms away from Lake Balaton.
The property laid on 100 sqm, it has three double bedrooms, a reception area, a living room and a family bathroom, the property also has an extra double room with kitchen with storage space attached to the main building. It compromises double glazed windows, tiled bathroom, carpet on the bedrooms and gas central heating. There is over 7400m2 land/garden belongs to the flat which can be used to keep horses or other animals. It is offered furnished or unfurnished and the asking price is 6.500.000 Ft.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB