Eladás Ház, Csillaghegy, Óbuda, Magyarorszag, 1038 Budapest, Mező u.21.

Eladás - Cod. 31282

  • Tipus: Ház
  • Terület: 310 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 1

Kúria KÖZVETLEN tulajdonostól eladó!
 
A Budapest északi részén, a határon Csillaghegy-Békásmegyer-Ófalu, lábainál Róka hegy, nyugodt környezetben kínálunk eladásra egy A + kategóriás családi kúria geometriai S, napelem. A két üzlet, öt- szobás luxus ház területének 280m2, plusz egy 37 m2-es vendégház egy tároló, és egy 1200 m2 terület
 
JELLEMZŐK a kastély
A kétszintes ház 1996-ben épült (földszint plusz tetőtér). Ezt veszi körül fedett teraszok, a legnagyobb az egyik az 55m2, amely könnyen elszállásolására család és a barátság felekkel. Belül van fedett garázs kisebb, és ezen kívül van egy nagy tér, ahol akár három autó is elhelyezhető. A kertben parkban van egy automata öntöző rendszer, amely elnyeri a víz a hajtott is. A szépség a tágas kertben egy 160 cm mély halastó, mely fölött van egy kis hídon tétel irányába a vendégház. Van egy kerti grill ott is, de egy nagyobb medence is könnyen be lehet állítani. Egy kisebb konyhakert lett kialakítva az udvaron, ahol az összes zöldséget lehet termeszteni szükséges a konyhában.
A földszinten található nappali, egy hálószoba és egy nagy amerikai típusú konyha up-to-date gépek, zuhanyozó WC és fürdőszoba kézmosó lehetőség. A tér alatt a lépcső használjuk, mint a tárolási. A nagy terasz és a kertben lehet megközelíteni a nappaliban. A tetőtérben bolt van megtalálható két nagyobb szoba, egy walk-in-gardrób, fürdőszoba sarokkáddal és egy külön WC. A vendégház működik, mint egy külön kis lakás, saját tároló.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK
A ház kiváló állapotban van, alatt folyamatos karbantartása. A kúriát felújított utoljára 2016-ban, amikor a hátsó terasz került enlargened, a felső áruház ablakok váltották favázas ablakok és fedezi a leghatékonyabb izraeli védő fólia és a tető már szigetelt 20cm woodfibre. A ház electricitys hálózat fedi 5kW napelem rendszer (Geo fűtés / hűtés, ezért a háztartási villamos fogyasztás díjmentes!)
Néhány kisebb erőfeszítést a vízellátás is lehet biztosítani a saját jól a ház.
A felső boltban, ezért nincs szükség külön hűtő berendezés a nyáron. Ezen túlmenően, a rácsos a napelem rendszer is megtörtént, csak a cella elemeket kell beilleszteni.

KÖLTSÉGEK
A kastély jelöljük A + kategória, amely annak köszönhető, hogy a tökéletes szigetelés és hasznosítása alternatív energiák. Fűtése geometriai ami kiegészül egy kandalló a nappaliban, és egy fal és mennyezetfűtés létesítmény emeletre. A fűtés és melegvíz-ellátás a vendégház által nyújtott cirkó rendszerben, ezért a fenntartó a kastély szinte teljesen mentes az kiadásokat.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB